18 / 05 / 2024

Altay Gayrimenkul adres

Altay Gayrimenkul adres

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Timur Şahin, Erkan Işıldar, İbrahim Yüce tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Aksoy ve Emir Altay tarafından kuruldu.

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkay Zaloğlu, Göknil Altay Acar ve Semayil Acar ortaklığında kuruldu.

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Balıkesir Gönen'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 548 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Balıkesir Gönen'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Topal, Ömer Faruk Başer ve Rıdvan Yasin Altay tarafından kuruldu.

Millennium Ana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Millennium Ana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altay, Ahmad Nawras Kattash, Anas Tatısh ve Mohamad El Sayed ortaklığında kuruldu. 

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi 360 bin TL sermaye ile bugün Ali İhsan Diler tarafından kuruldu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Altay Gayrimenkul adres Haberi

Altay Gayrimenkul adres

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Timur Şahin, Erkan Işıldar, İbrahim Yüce tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında  her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri yapar,  kendi hesabına arazi ve arsalar alır bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar,  proje ve onarım işleri yapar, resmi ve özel kurum ve kuruluşların açtığı ihalelere iştirak eder. İş hanları, konutlar, alışveriş merkezleri,  oteller, yat limanları,otoparklar,  hastaneler, turistik ve sportif tesisler inşa etmek, her türlü taşeron hizmetinde bulunmak,mevzuatın izni çerçevesinde her türlü tarihi eser ve vakıf binalarının tamir, bakım, röleve, restorasyon, aydınlatma, restitüsyon projeleri, sokak sağlıklaştırma,...