20 / 05 / 2024

Altensis çevreci projeler

Altensis çevreci projeler

Türkiye’nin en büyük cari açık nedeni olan enerji giderlerinin düşürülmesinin zaruretine dikkat çeken Altensis Projeler Koordinatörü Serkan Emin, “Enerjinin üçte birinin binalarda harcandığı Türkiye, 2014 yılında çevreci konutların önemini fark edecek” de

İSPARK'tan çevreci projeler!

İstanbul'un farklı noktalarında yer altına kurulan otoparkların üstü yeşil alan, spor alanları ve oyun parkları şeklinde düzenlenirken, otoparklardaki tabela ve ışıklı işaretçiler, güneş enerjisiyle çalışan çevreci tabelalarla değiştirilmeye başlandı.

Manisa Demirci'ye atık su arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çevreci projeler ile doğayı kirletmemeye özen gösteriyor. Büyükşehir, Demirci ilçesinde yapılacak atık su arıtma tesisi için girişimlerini hızlandırdı.

Kazan Belediyesi'nden çevreci projeler!

Kazan Belediyesi 'Ambalaj Atıklarını Ekonomiye Kazandırmak' için yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Lokman Ertürk, "Çevreci duyarlılığıyla daha yeşil, daha temiz Kazan önceliğimizdir" dedi.

24 İleri Projeler 2015’e kadar 300 milyar dolarlık proje yapacak!

24 İleri Projeler, Halkalı’da hayata geçirdiği Cadde 24 projesindeki satışları 2 haftada tamamlayınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket 2015 yılında yatırım değeri 300 milyon dolar olan yapılara imza atacak.

Gökhan Buğday: 3. Havalimanı, Atatürk Havalimanı'nı büyütmekten daha çevreci bir çözüm!

3'üncü havalimanı için geç bile kalındığını belirten Sabiha Gökçen'in CEO' su Gökhan Buğday, " Bu yatırım Atatürk Havalimanı'nı büyütmekten daha çevreci bir çözüm " dedi...

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da 5 yeni proje yapacak!

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 5 yeni projeyi hayata geçirmeyi planlayan firma toplam 300 milyon dolar yatırım bedeliyle projelerine başlayacak.

Aytuğ Balcıoğlu: Kısa sürede Dikili'yi kalkındıracak projeler inşa edeceğiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Daire başkanları, Dikili 'de toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan daire başkanları, Dikili Belediyesi 'yle birlikte yaptıkları ortak çalışmalarla büyük projeler gerçekleştirileceğinin sözünü verdi.

Paladyum Beytepe Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi!

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Serkan Emin: Türkiye'de kendi enerjisini üreten 69 bina var!

Altensis Danışmanlık yetkilisi Serkan Emin "Türkiye'de kendi enerjisini üreten 69 bina var. Ama hâlâ dünyanın gerisindeyiz' dedi Serkan Emin, "Çevreci binaların İstanbul'da olmasının en büyük sebebi şehrin nüfusu ve iş gücü" dedi.

Paladyum Beytepe Ankara'nın ilk çevreci konut projesi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri üzerine çeken Paladyum Beytepe projesinin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.

Ünal Pala: Paladyum'un en çok çevreci özelliği kazandırdı!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Veryeriler İnşaat ahşap ile taşı buluşturan niş projeler üretiyor!

Türkiye'nin en popüler mekanlarından biri olan Alaçatı, taş evleri ile öne çıkıyor. Hatta Egeliler'in Ege özlemini gidermek üzere İstanbul'daki projeler bile bu taş evlerden esinleniyor...

Altensis çevreci projeler Haberi

Altensis çevreci projeler

Yeni yılın ilk günlerinde, döviz kurlarındaki artış nedeniyle elektrik, doğalgaz gibi enerji kalemlerine zam bekleyen Türkiye tasarruf dönemine giriyor. Türkiye’nin en büyük cari açık nedeni olan enerji giderlerinin düşürülmesinin zaruretine dikkat çeken Altensis Projeler Koordinatörü Serkan Emin, “Enerjinin üçte birinin binalarda harcandığı Türkiye, 2014 yılında çevreci konutların önemini fark edecek” dedi.



Yeni yılın ilk günlerinde döviz kurlarındaki artış nedeniyle başta elektrik, doğalgaz olmak üzere enerji kalemlerinde zam bekleyen Türkiye için 2014 yılı tasarruf dönemi olacak. Siyasi çalkantılar ve artan maliyetler nedeniyle Türkiye’yi zorlu bir dönemin beklediğini belirten Altensis Projeler Koordinatörü Serkan Emin, bu dönemde savurganlıklara son verilmesinin her zamankinden daha önemli olduğunu açıkladı.


Enerji sektörü uzmanlarının döviz kurlarındaki hızlı artış nedeniyle hane halkının enerji faturalarında ocak ayıyla beraber yüzde 10’luk artışlar...