30 / 04 / 2024

alternatif gayrimenkul türleri turizm

alternatif gayrimenkul türleri turizm

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Zilyetlik nedir? Zilyetlik türleri nelerdir?

Mülk sahiplerini ilgilendiren zilyetlik, kanuni bir hakla sağlanan bir kavramdır. Taşınır veya taşınmaz varlıklara sahip olan kişiler zilyet hakkına sahip olabilir. Peki zilyetlik nedir, zilyetlik türleri nelerdir ve zilyetlik hakkı nedir? İşte zilyetlik ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Erkanlı Holding’den Avrupalı Türklere 16 milyon TL’lik satış!

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Seydişehir'de 8,1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Konya İli, Seydişehir ilçesinde yer alan 9 gayrimenkul T.C. Seydişehir Satış memurluğu tarafından satışa çıkıyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 8 milyon 18 bin 973,4 TL olarak belirlendi. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

23. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

Döviz artışı gayrimenkul satışlarını yavaşlattı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, mali piyasalarda ve dövizde yaşanan hareketliliğin gayrimenkul satışlarında yavaşlamaya yol açtığını söyledi. 

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi 25 Nisan'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘‘TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 2018’’ semineri düzenleniyor. 

alternatif gayrimenkul türleri turizm Haberi

alternatif gayrimenkul türleri turizm

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmaları arasında yer alan ve 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul’da yapılan RE360 Konferası’nda konuşan TTYD Başkanı Oya Narin, turizm sektörünün ülkenin sürdürülebilir kalkınma seferberliğinde taşıyıcı sürun olabilmesi için sektör potansiyelinin stratejik bir vizyon çerçevesinde yeniden yorumlanması gerektiğini söyledi. Narin,  bu amaçla TTYD olarak 2 seneye yakın zamandır  üzerinde çalışılan “Turizmde Dönüşüm” raporunun 6 Ocak 2019 tarihinde TÜSİAD ile müştereken bir toplantıda açıklanacağını belirtti. Narin turizm hareketinin konut kullanımı ve yatırımlarıyla ilişkisine dair TTYD analizlerine de değindi.

“Ülkemizde extended stay tarzı konaklama tesisleri yeterli ağırlıkta değil” diye konuşan Oya Narin, İspanya’da uzun dönemli konaklamalar için, “turistik rezidans” adı altında otel markaları tarafından otel hizmeti verilip ev konforuna yakın özellikler sunan sınıflandırmaya tabi 4465 tesiste toplam 510 bin...