16 / 05 / 2024

Alternatif konaklama önerileri neler

Alternatif konaklama önerileri neler

Turizmde otel ve tatil köyüne alternatif birçok yatırım imkanı bulunuyor. Apartman dairesi, villa, yalı, rezidans, yayla evleri ya da tekneler de klasik konaklama mekanlarına alternatif oluşturmaya başladı.

Bungalov ve villa kiralayacaklar dikkat! Bunu yapmazsanız başınız çok ağrıyabilir!

Son yılların alternatif konaklama yöntemleri arasında bulunan bungalovlar ve villalara talep her geçen giderek daha da artıyor. Ancak son dönemlerde sık sık yaşanan dolandırıcılık vakaları da sektörde endişe yaratıyor. 

İstanbul'da günlük kira fiyatlarına bayram dopingi!

APARTMAN dairesi, müstakil ev, yalı, tekne, karavan, hatta çadır kamp gibi alternatif konaklama mekanlarına ilgi Ramazan Bayramı dolayısıyla arttı.

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, Burak Güneş Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beykoz'da kuruldu.

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa konaklama kapasitesini artıracak!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Alternatif turizm için Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi!

Bodrum Ticaret Odası, turizmi 12 aya yaymak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. "Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi" ile alternatif turizm canlanacak...

Bartın'da alternatif su hattı çalışmaları sürüyor!

Ulupınar'dan gelen suya alternatif olarak bulunan günlük 9 bin ton suyu kente getirmek için yapılan keson kuyuların tamamlanmasının ardından 13 Mayıs'ta gerçekleşen terfi hattı ihalesi kapsamında yürütülen hat oluşturma çalışmaları aralıksız şekilde sürüy

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Orhan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Ege, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO'su Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti.

Alanya'da turizm sorunları ve çözüm önerileri raporlanacak!

Alanya’da turizmi direkt etkileyen sorunların tespitine ilişkin STK’ların farkındalık yaratma, bilinçlendirme yöntemleri ve çözüm önerileri oluşturmalarına yönelik toplantıların ikincisi yapıldı.Alanya'da turizm sorunları ve çözüm önerileri raporlanacak!

Fahrettin Çiçek: Ege İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabilir!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti...

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ege Bölgesi, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO’su Fahrettin çiçek, Ege Bölgesi’nin İranlı turist açısından İstanbul’a alternatif olabileceğini belirtti.

Alternatif konaklama önerileri neler Haberi

Alternatif konaklama önerileri neler


Turizmde otel ve tatil köyüne alternatif birçok yatırım imkanı bulunuyor. Turizm sektörüne yönelmek isteyen girişimciler, otel ve tatil köylerine alternatif olarak apart otel, butik otel, pansiyon ya da kamp yerine yatırım yapabileceği gibi evlerini de konaklama mekanlarına dönüştürebilir. 


Apartman dairesi, villa, yalı, rezidans, yayla evleri ya da tekneler de klasik konaklama mekanlarına alternatif oluşturmaya başladı. 


Türkiye'ye gelen turist sayısının her geçen yıl artmasına karşın, bazı yerlerde turistik tesis yatırımlarının yetersiz oluşu yatırımcıların iştahını kabartırken, girişimcileri de alternatif konaklama imkanlarına yönlendiriyor. 


Bazen çok küçük bir sermaye ile evinizin kapılarını yerli ya da yabancı turistlere açabilir, bazen de "kayda değer" bir sermaye ile butik, apart otel ya da pansiyonları satın alarak ya da kiralayarak turizm sektörüne adım atabilirsiniz. 

Dünyada birçok insan ister turistik, ister iş...