29 / 04 / 2024

Alternatif turizm finans

Alternatif turizm finans

3 yıldır yaklaşık 200 firma, kamu kuruluşu, ticaret ve sanayi odası ile sivil toplum kuruluşlarına toplam 100 milyon liralık mali destek sağlayan BAKA, bu yıl da iş dünyasına 20 milyon lira hibe verecek..

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz ev sahibi olunmak mümkün!

FKB Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, herkesin alternatif bir finans modeli olan Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz hatta peşinat dahi ödemeden ev sahibi olabileceğini söyledi. 

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

İstanbul Finans Merkezi en geç 2022'de açılacak!

Marmara Üniversitesi Rektörlük Binası'nda düzenlenen"Alternatif Finansta Yeni Ufuklar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Finans Merkezi'nin en geç 2022 yılı başında hayata geçirilmesini bekliyoruz." dedi...

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

Nurettin Canikli, İstanbul Finans Merkezi'nin temel atma törenine katıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Uluslararası sermaye yeni güvenebileceği finans merkezleri arıyor. Bu sisteme alternatif alabilecek tek bir yer var. Orası da Türkiye ve İstanbul Finans Merkezidir." dedi.

Araplar Ordu'da turizm yatırımı yapacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizmin fındık dışında yeni bir alternatif ticari faaliyet olabileceğini dile getirdi. Balkanlıoğlu, Ordu'ya gelen Arap işadamlarının otel, motel, alışveriş merkezi gibi turizm yatırımı yapmak istediklerini belirtti.

Alternatif turizm tesisi sayısı 2016'da 56'ya yükseldi!

Antalya'da alternatif turizm hizmeti veren Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçtiğimiz sene 5 olan alternatif tesisin bu yıl 56'ya yükseldiğini ve rekabetin daha ciddileştiğini belirtti.

Alternatif turizm finans Haberi

Alternatif turizm finans

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), alternatif turizm, tarım ve firmalarda yenilikçilik getiren projeler için 20 milyon liralık mali destek sağlayacak. 

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 3 yıl içinde yaklaşık 200 firma, kamu kuruluşu, ticaret ve sanayi odası ile sivil toplum kuruluşlarına toplam 100 milyon liralık mali destek sağladıklarını, bu yıl için de iş dünyasına 20 milyon lira hibe vereceklerini kaydetti. 

Bu yıl 3 konu başlığı altında firmalara hibe vereceklerini anlatan Engin, "Birincisi alternatif turizmi geliştirme mali destek programı. Bu programda kıyı turizmi dışında kalan bölgelerde, Antalya, Burdur ve İsparta'da, özellikle Toroslar'da turizm hareketliliğini arttırmak için yatırımcıya destek sağlayacağız" dedi. Turizmi 12 aya yayma, çeşitlendirme düşünceleri bulunduğunu dile getiren Engin, tek yönlü turizmin ilerde tıkanmalara yol açacağını...