17 / 05 / 2024

alternatif turizmde çamur banyosu

alternatif turizmde çamur banyosu

Antalya'nın Kaş ve Muğla'nın Fethiye ilçesinde cip safariye çıkar turistler, Saklıkent Kanyonunda keyifli bir anlar yaşıyor. Tatilciler Kanyonun soğuk suları içinde zorlu ve heyecan dolu bir yolculuk yaparak çamur havuzlarına ulaşıyor.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Beypazarı'na dev projeler geliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladığı projelerde çalışmalar devam ediyor, daha önce Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projelerin başında Alternatif Turizmde Beypazarı Projesi yer alıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Bolu Dağ Kızağı ve teleferik projelerinde sona gelindi!

'Bolu Alternatif Turizmde rekabet gücünü Dağ Kızağı ve Teleferik Projesi çalışmalarıyla artırıyor' isimli projenin tüm detayları tamamlandı. Bütçesinin 130 bin lira olduğu proje ihalesinin bu hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Muğla'da Alternatif Turizm konferansı düzenlendi!

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

Alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor!

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

İzmir Kula, jeopark turizmine açılacak!

Minyatür volkanlar diyarı olan Kula, Türkiye’nin ilk Avrupa ve UNESCO Jeoparkı olarak alternatif turizmde öne çıkmayı hedefliyor. Kula Jeoparkı Manisa’nın Kula ve Salihli ilçeleri arasındaki 300 kilometrekarelik alanı kaplıyor.

Barış Tekin: Ankara turizmde atağa geçmeli!

ANTOD Yönetim Kurulu Üyesi Barış Tekin, farklı şehirlerde edindiği tecrübesini Ankara'ya taşıdı. Tekin, "Ankara son yıllarda turizmde ivme kazandı" dedi.

MÜSİAD Zonguldak'ta alternatif turizm imkanları konuşuldu!

"Zonguldak İlinde Alternatif Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Farkındalık Yaratılması ve Hizmet Sunanların eğitimi" Projesi hakkında bilgi verildi.

Bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme bekliyoruz!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy “Çözüm süreciyle artan talebi gören uluslararası yatırımcı gözünü Doğu’ya dikti. Hedefimiz 81 vilayetimizde turistleri ağırlamak” dedi. Ulusoy, bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme beklediklerini belirtti.

Dalyan, termal turizmde ön plana çıkacak!

Kaunos Antik Kenti, kaya mezarları ve Caretta Caretta'larla ünlü Dalyan'da, termal kaynakların da turizme kazandırılmasıyla alternatif turizm olanakları oluşturulacak. Dalyan Mahallesindeki termal kaynakların turizme kazandırılması için çalışma yürütüldü.

Artvin, turizmde küresel 100'e girdi!

Euromonitor'un turizmde en fazla tercih edilen destinasyonlar listesine Türkiye'den 5 kent girdi. Artvin en fazla sıçramayı gerçekleştirerek Avrupa'da bir, dünyada ise üçüncü oldu. İşte ayrıntılar...

Bursa UNESCO ile turizmde marka olacak!

Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık Köyü ile UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Bursa, turizmde dünya markası olmaya odaklandı. İznik'in de listeye girmesi ile kentin turizm gelirlerinin ivme kazanması bekleniyor.

alternatif turizmde çamur banyosu Haberi

alternatif turizmde çamur banyosu


Antalya'nın Kaş ve Muğla'nın Fethiye ilçesinde cip safariye çıkar turistler, Saklıkent Kanyonunda keyifli bir anlar yaşıyor. Kanyonun soğuk suları içinde zorlu ve heyecan dolu bir yolculuk yapan tatilciler, Antalya İli Muğla sınırını çizen Eşen Çayının yatağında özel olarak yapılan çamur havuzlarına ulaşıyor. Profesyonel rehberler eşlik ettiği turistlere önce çamurun faydaları hakkında bilgi veriliyor. Şifalı olduğu söylenen çamurla tüm vücutların kaplayan tatilciler, çamur havuzunun içine yatarak dinleniyor..


Antalya Son...