27 / 07 / 2024

altıeylül 1/5.000lik imar planı

altıeylül 1/5.000lik imar planı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı 4. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan’ın Başkanlığında yapıldı.

Her yıl 1.5 cm çöken İzmir için korkutan uyarı!

İzmir’in yer yıl 1.5 cm çöktüğünün belirlenmesi açıklanması sonrası İzmir’de bir korku havası yayılırken TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Önalan da zeminde sıvılaşmanın çok olduğu yerlerin dirençsiz olduğunu söyledi.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

27 Eylül Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1898 seviyesi ile 1900 doların altına geriledi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? 27 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika! Altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın!

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri pek çok yatırımcının gündeminde yer alıyor. Peki altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın...

Altında ibreler yeşile döndü! 1 gramı bile olan hemen baksın! 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultusunda yükseltirken, altın fiyatları hareketlendi. Peki bugün altın fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 23 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Tuzla Merkez'deki 12 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez (Cami)Mahallesi Sınırı İçerisinde Bulunan Yaklaşık 1.20 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

D Diamond 1.000 TL'nin altında pırlanta satıyor! İşte D Diamond pırlanta fiyat listesi 30 Eylül 2022

D Diamond 1000 TL'nin altında pırlanta takı satıyor. Pırlanta fiyatları görenleri şaşkına çevirdi. Aynı zamanda pırlanta yüzük, kolye ve bilekliklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuldu. İşte D Diamond fiyat listesi 30 Eylül 2022...

altıeylül 1/5.000lik imar planı Haberi

altıeylül 1/5.000lik imar planı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı 4. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan’ın Başkanlığında yapıldı.


Yoklama ve açılışın ardından meclis gündeminde yer alan komisyon raporları görüşülerek meclisin onayına sunuldu. Meclis gündemine sunulan önergeler ise görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi. Toplantıda Altıeylül ve Karesi İlçeleri’nin 1/5.000’lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.  Balıkesir’in gelecekteki 100 yıllık imar planını etkileyecek meclis kararıyla ilgili bilgi veren AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Birol Şahin, “İki yıldır üzerinde çalışılan Balıkesir-Çanakkale 1/100.000’lik çevre planının kabul edilmesinin ardından ilçe belediyelerinin imarı durumunu belirleyen 1/5000’lik plan da kabul edildi. Bu plan Balıkesir’in önümüzdeki 100 yılını etkileyecektir. Balıkesir’de hangi bölgelerin imara açılacağı, hangi bölgeye ne kadar yükseklik verileceği, hangi arazinin yeşil alan ve sosyal donatı olacağı, hangi...