26 / 07 / 2024

altın alım satım

altın alım satım

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Atayık,"Sektörün nispeten kapalı durumu nedeniyle geçtiğimiz iki aylık süreçte altının alış- satışı arasındaki makas açılmıştı. 1 Haziran’la birlikte makasın hızla kapanacağını söyleyebiliriz." dedi.

Altın eşikte, gümüş beşikte! Yatırımcılar ise tetikte! Altın alalım mı, satalım mı? 

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüşteki son durumla ilgili yatırımcılara bilgi vererek önemli değerlendirmeler yaptı. Peki altın ve gümüş fiyatları ne olur? Altın alalım mı, satalım mı? 

Ünlü ekonomist uyardı: Yıl sonuna kadar sadece fiziki altın alın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çok konuşulacak bir uyarı geldi. İşte "Yıl sonuna kadar imkanınız varsa sadece fiziki altın alın, başkaca hiçbir şey almayın." diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu! 10 adet çeyrek altın ne kadar? Anlık altın fiyatları

15 Temmuz resmi tatil olması dolayısıyla altın almak isteyenler '15 Temmuz Kapalıçarşı açık mı?' sorusunu araştırıyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Temmuz anlık altın fiyatları...

'Altın alalım mı, bekleyelim mi' sorusuna İslam Memiş'ten cevap geldi! Haberi okuyan kuyumcuya koşacak!

Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 582 lira olurken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği soruyu sosyal medyadan açıkladı. 

Altın kritik eşikte! Rekora koşuyor! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor?

Altın kritik eşikte. ABD enflasyon rakamları sonrası yükselişe geçen altın bugün 2407 dolar oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor? 12 Temmuz 2024 altın fiyatları..

Eski tarihli ile yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark hesaplandı! Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı

Kuyumcularda altınlar eski ve yeni tarihli olarak satılıyor. Gram altından, Ata altına kadar tüm altın çeşitleri eski ve yeni tarihli olarak fiyatlandırılıyor. Peki eski ve yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark ne kadar?  Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı..

22 ayar 10 gram altın bilezik alış satış fiyatı hesaplandı! Aradaki fark şaşırttı! Bilezik alırken kandırılmayın!

Altın alış ve satış fiyatı farklılık gösteriyor. 24 ayar bir gram altın 2 bin 459 liradan alınırken, 2 bin 499 liradan satılıyor. Gram altında alış satış farkı 50 TL iken 22 ayar 10 gram altın bilezikte alış satış fiyatı ne kadar?  22 ayar 10 gram altın bilezik alış satış fiyatı hesaplandı!

Altın alış satış fiyatları: Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 3 Temmuz 2024 altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı rakamlar milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler 'Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL?' sorularını araştırıyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? 'Ben olsam bunu yapardım'' diyen İslam Memiş net tarih verdi! Son tren kaçırmayın!

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı sonrası sabahki seyrine devam ediyor. Güne 2.503 liradan başlayan gram altın aynı fiyattan işlem görüyor. Yatırımcılar ise bu seviyelerden 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Altında Fed belirsizliği! Harem altın alış satış fiyatı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 25 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönemde atacağı adımlara yönelik belirsizliğin sürmesiyle dalgalı seyrediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın alış satış fiyatı 25 Haziran 2024.

Ünlü kripto fenomeni uyardı: Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok yatırımcı tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!" dedi.

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Altının ons fiyatı bugün  yüzde 0,16 düşüşle 2 bin 319 dolar oldu. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL? 17 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Fon almak mı mantıklı, altın almak mı? İşte yatırımcısına 5 yılda en çok kazandıran yatırım aracı!

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de hisse senedi fonları.  Peki hisse senedi fonu almak mı mantıklı altın almak mı? 5 yıllık verilere göre çıkan sonuç...

altın alım satım Haberi

altın alım satım

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, AA muhabirine altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Koronavirüsle savaşta en kötüsü geride kaldı" anlayışının piyasalara nispi iyimserlik getirdiğini anlatan Atayık, aynı olumlu yansımaların iç piyasada da görüldüğünü söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Atayık, Sağlık Bakanlığı’nın virüsle savaşta verdiği örnek başarıya, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) spekülatif işlemlere karşı aldığı önlemlerle, bankalar nezdindeki bireysel kaydi altın ve döviz işlemlerine kambiyo vergilerinin artırılması eklenince pozitif verilerin yurt içinde de yaşandığını kaydetti.

Türkiye'de ilk normalleşme adımlarının 11 Mayıs’ta atıldığını aktaran Atayık, 1 Haziran’da bu adımların farklı sektörlerle genişletilmesinin beklendiğini hatırlattı.

"Ticaret Savaşları kafalarda soru işareti bırakıyor"

Atayık, ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok gelişmiş ve gelişmekte olan ülkenin, bir süredir...