16 / 05 / 2024

altın alım satım

altın alım satım

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Atayık,"Sektörün nispeten kapalı durumu nedeniyle geçtiğimiz iki aylık süreçte altının alış- satışı arasındaki makas açılmıştı. 1 Haziran’la birlikte makasın hızla kapanacağını söyleyebiliriz." dedi.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Para piyasalarıyla ilgili yorumlarıyla bilinen Mert Başaran'dan altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Altın alalım mı, satalım mı?

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

Altında makas açıldı, sosyal medyada yurt dışından alın paylaşımları arttı

Altın alım satımında ekranlardaki fiyat ile kuyumcular arasındaki fiyat açıldı. 1 gram altında 200 TL’yi bulan makas farkı piyasayı karıştırdı. Sosyal medyada yurt dışına gidenler altını oradan alsın paylaşımları yapılmaya başlandı, 1 gram altının yaklaşık 5 dolar daha ucuz olduğu belirtildi

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Uzmanı uyardı: Altın alırken dikkat! Kar yapayım derken zarar etmeyin!

Seçimlerin ardından dolardaki gerileme yatırımcıyı en güvenli liman kabul edilen altına yönlendirdi. Yatırımcı kuyumcuda gram altın bulmakta zorlanırken, finans danışmanı Tugay Tarakçı altın yatırımı yapacaklara tavsiyede bulundu.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Altın alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Kuyumcuya gitmeden önce acilen bakın!

Altın, yeni güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın alalım mı?'' sorusuna yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise yatırımcıları uyararak, altının yönünü açıkladı.

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

altın alım satım Haberi

altın alım satım

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, AA muhabirine altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Koronavirüsle savaşta en kötüsü geride kaldı" anlayışının piyasalara nispi iyimserlik getirdiğini anlatan Atayık, aynı olumlu yansımaların iç piyasada da görüldüğünü söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Atayık, Sağlık Bakanlığı’nın virüsle savaşta verdiği örnek başarıya, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) spekülatif işlemlere karşı aldığı önlemlerle, bankalar nezdindeki bireysel kaydi altın ve döviz işlemlerine kambiyo vergilerinin artırılması eklenince pozitif verilerin yurt içinde de yaşandığını kaydetti.

Türkiye'de ilk normalleşme adımlarının 11 Mayıs’ta atıldığını aktaran Atayık, 1 Haziran’da bu adımların farklı sektörlerle genişletilmesinin beklendiğini hatırlattı.

"Ticaret Savaşları kafalarda soru işareti bırakıyor"

Atayık, ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok gelişmiş ve gelişmekte olan ülkenin, bir süredir...