07 / 05 / 2024

altın alınır mı satılır mı

altın alınır mı satılır mı

Kuyumcular, yatırımcıların yastık altındaki altınlardan sonra gümüşleri de satmaya başladığını söyledi...

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Para piyasalarıyla ilgili yorumlarıyla bilinen Mert Başaran'dan altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Altın alalım mı, satalım mı?

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Altın alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Kuyumcuya gitmeden önce acilen bakın!

Altın, yeni güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın alalım mı?'' sorusuna yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise yatırımcıları uyararak, altının yönünü açıkladı.

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı? İşte İngiltere'de 20 milyon TL'ye satılan devasa evler...

Son zamanlarda Türkiye'de uçuşa geçen konut fiyatları sebebiyle, yurt dışındaki evlerin fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı?

1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı?

Dövizdeki artış ve yüksek enflasyon nedeniyle otomotiv markaları Mart ayı başında fiyatlarına zam yaptı. Vatandaşlar otomobil fiyatlarını araştırırken, Dolu Batarya X sosyal medya hesabından 1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı? diye sordu ve cevabını verdi.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

altın alınır mı satılır mı Haberi

altın alınır mı satılır mı

Vatandaşların, altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişi fırsat bilerek yastık altında olan altın, gümüş ne varsa herşeyi bozdurduklarını söyledi.

Kuyumcular ise satışların iyice durduğunu söylerken, maneci değeri olan takıların bile satılmaya başlandığını söyledi. Ekonomik sıkıntıların vatandaşların yastık altındaki varlıklarını bitidiğine değinen kuyumculardan büyük itiraf geldi. İşte ayrıntılar...

Kuyumcu Feridun Aykut, yurttaşın zorda kalmadığı sürece altın almadığını söyledi. Aykut, “İnsanlar bu krizde hayatta kalmaya çalışıyor. Yastık altında altın kalmadı. Müşteri kullandığı küpeyi, kolyeyi satmaya geliyor” dedi. İşlerin kötü olduğundan yakınan Aykut, “Altın alan yok. Doğal olarak da işler iyi değil.''...