02 / 10 / 2024

altın bu hafta ne olacak

altın bu hafta ne olacak

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley’den yatırımcıları sevindirecek açıklama geldi: Altın iki katına çıkabilir!

Altın sert düştü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 9 Eylül 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde sert düştü. Cuma günü ABD tarım dışı ihtihdam verilerinin etkisiyle düşüş geçen altın, yeni hafta da değer kaybetmeye devam ediyor.

İslam Memiş’ten altını olanlara yeni uyarı: Çok sert düşüşler kapıda!

Yapacağı her açıklama yatırımcılar tarafından merakla beklenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını bu hafta sürpriz düşüşler beklediğini dile getirerek, konu ile ilgili çok önemli bazı uyarılar da yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Hangi yatırım aracı kazandırdı! Bu hafta döviz ve altın kazandırdı, borsa kaybettirdi...

Bu hafta yatırım araçlarından gram altın ve ABD Doları yüzde 2'den fazla değer kazanırken, Euro'daki artış yüzde 0,89'da kaldı. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri ise yüzde 1,57 değer kaybettiği belirtildi.

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı?  Bu hafta hangisi kazandırdı?

Piyasalarda sert rüzgarların estiği şu günlerde yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı yoksa borsa mı? 

Bu hafta altın ve döviz kazandırmadı, borsa düşüşte...

Bu hafta Borsa İstanbul, altın ve döviz yatırımcılarının kazanamadığı bir hafta olduğu kaydedildi. BIST 100 Endeksi'ndeki değer kaybı yüzde 2,37'yi bulurken, gram altın yüzde 0,86 oranında düşüş yaşadı. Euro yüzde 0,59, ABD Doları ise yüzde 0,27 kayıp yaşadı.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu hafta parasını altına mı, dolara mı yoksa borsaya yatıran mı kazandı? 

Bu hafta değerlenen ve değer kaybeden yatırım araçları belli oldu. Peki bu hafta parasını altına mı, dolara mı yoksa borsaya yatıran mı kazandı? İşte altın, dolar ve Borsadaki son durum...

Gram altın kaç TL? 2 Haziran son dakika altın fiyatları buz kestirdi! Elinde altını olan ve altın alacaklar şimdi bakın!

Altın fiyatları hafta sonunu düşüşle geçirdi. Peki 2 Haziran 2024 altın fiyatları kaç TL? Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte 2 Haizran 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

Altınlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bu hafta altın fiyatları böyle olacak!

Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarının daha düşüp düşmeyeceğini merak ederken, İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, bu hafta altın fiyatlarının nasıl olacağın açıkladı.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

altın bu hafta ne olacak Haberi

altın bu hafta ne olacak

Dünya ekonomilerinde her geçen gün yükselen resesyon endişesi riski piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Altın fiyatları üzerinde bu hafta para politikası yetkililerin açıklamaları etkili olması bekleniyor.

Fed Başkanı Jerome Powell'ın çarşamba ve perşembe günü yapacağı açıklamalar piyasalar üzerinde etkili olacak. 

Öte yandan Yurt içinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın perşembe günü yapacağı Para Politikası Kurulu toplantısı takip edilecek. Bu gelişmeler altın fiyatlarının yönünde belirleyici olacak. Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Gram altın 1028 TL'den ons altın ise 1842 dolardan güne başladı.

Geçen hafta açıklanan Fed'in faiz kararı 1994'ten bu yana ilk defa gerçekleşen 75 baz puanlık faiz artışı oldu. Fed üyesi Christopher Waller Fed'in faiz kararını sonuna kadar destekleyeceklerini dile getirdi ve enflasyonla mücadele edilmede faiz artırmanın arkasında olduğunu belirtti. 

 AA Finans'ın beklenti...