05 / 05 / 2024

altın emlak kira analizi

altın emlak kira analizi

Altın Emlak, Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcileri ile Yalova’da bir araya geldi.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Emlak, dolar ve altın yatırımcıları dikkat! Piyasa Kahini İslam Memiş balonun ne zaman patlayacağını açıkladı

Piyasa Analisti İslam Memiş, döviz, altın ve emlak piyasaları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Emlakçı kira komisyonu ne kadar 2022? Kimden alınır?

Gayrimenkul kiralama işlemini daha hızlı halletmek isteyenler emlakçılar ile çalışabiliyor. İşlemin tamamlanması halinde ise emlakçıya komisyon ödeniyor. Peki, emlakçı kira komisyonu ne kadar 2022? Kimden alınır?

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Emlak sektörü 2022'de altın yılını yaşayacak!

Emlak analistleri yeni apartman arzının kiralardaki artışı durdurabileceğinin altını çiziyor ve 2022'nin emlak sektöründe altın yıl olacağını belirtiyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3. kira getirisi oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264 olarak belirledi ve 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 oldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 4. kira getirisi oranı yüzde 18,50!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu kira sertifikasının 4. kira getirisine ilişkin yıllık beklenen basit brüt getiri oranı yüzde 18,50 olarak belirlendi ve 42 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,12877 oldu.

altın emlak kira analizi Haberi

altın emlak kira analizi

Geçtiğimiz aylarda sektördeki 20’nci yılını kutlayan Altın Emlak, Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcileri ile Yalova’da buluştu. 

Temsilcileri ile periyodik olarak bir araya geldiklerini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Emlak sektöründeki son gelişmeleri paylaşmak, temsilcilerimizin müşteri memnuniyetlerini artırmak ve networking çalışmalarımız için bu toplantıları çok önemsiyoruz. Bu toplantımızda temsilcilerimiz gayrimenkul ve kira hukuku konusunda ülkemizin en etkin hukukçulardan olan Kudret Çöçü’den de eğitimler aldılar” diye konuştu.

Altın Emlak MLS Kuruluyor


Teknoloji tarafında yeni atılımları hakkında da açıklama yapan  Özelmacıklı “Sektörümüz dijital bir değişim ve dönüşüm içerisinde. Bizde bunu en yakından takip eden emlak firmasıyız. Özellikle RE-OS Emlak Sistemi ile yaptığımız işbirliği ile Altın Emlak MLS sistemini kuruyoruz. Tüm ofislerimiz portföylerini harita üzerinden takip edebilmenin yanı sıra mobil ile artık...