14 / 05 / 2024

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Zaidan M. Alqam ve Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

BİM'de çılgın fırsatlar! Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL! Tereyağı 500 gr 139 TL! BİM 7 Mayıs aktüel ürünler

BİM'de bu hafta çılgın fırsat ürünler raflarda yerini alıyor. 7 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda  Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL, Tereyağı 500 gr 139 TL'den satılıyor. Peki bu hafta BİM'e neler geliyor? Bu hafta BİM'de ne var? BİM 7 Mayıs Aktüel ürünler kataloğu...

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları resmen fırladı, gram altın rekor tazeledi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2024 altın fiyatları kaç lira? 9 Mart 2024 altın fiyatları.

Ev sahipleri dikkat! Emlakçıların yeni oyunu ortaya çıktı! 'Bu fırsatı kaçırmayın' ilanının arkasından bakın ne çıktı?

Pendik'te bir emlakçı ev sahibinden habersiz 'bu fırsatı kaçırmayın, fırsat kaçmaz' başlığı ile yayımlandığı evi bir çok kişiye satarak vatandaşları dolandırdı. 

Asgari ücreti fırsat bilip fahiş artış yapan piyasa gitti, 'kaça satılıyorsa satılsın' piyasası geldi!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda asgari ücret zammını fırsat bilip fahiş artış yapan piyasanın gittiğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın fırladı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde adeta gaza bastı. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın füze gibi fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko, küçük ev aletlerinden ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde indirim fırsatı başlattı. Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsü bu aya özel indirimli olarak satışa sunuluyor. İşte Beko'dan yine cazip bir kampanya...

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Zaidan M. Alqam ve Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. TURİZM -Otel, motel,...