06 / 05 / 2024

altın fiyatları ne zaman yükselecek

altın fiyatları ne zaman yükselecek

Fed'in 1980'li yıllardan itibaren sıkılaştırma politikalarına devam etmesi doların yükselmesini sağlarken altın üzerinde baskıyı artırıyor. Uzmanlar ise gram altın için tarih vererek rekor seviyeyi açıkladı.

Altında büyük kasırga geliyor! İşte tam da bu tarihte dipten dönecek!

Altın fiyatları düşmeye devam ederken, ne zaman yükseleceği de yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte altının dipten döneceği o tarih...

Altında büyük deprem! Altın 1 ay sonra bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika tahmini!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken piyasa kahini İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına 'acil' uyarı geldi. İslam Memiş yaptığı açıklamada altının zirveye ulaşacağı tarihi net olarak açıkladı. Hemen bakın...

Kara kara düşünen altın yatırımcısına son dakika müjdesi! Altın işte o gün yükselecek! Altını olanlar hemen bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatları 11 ayın en düşük seviyesinde tutunmaya devam ediyor. Peki altın fiyatları ne zaman yükselecek? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

22 ayar gram altın fiyatı kaç TL? 6 Mayıs Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Harem altın fiyatları canlı...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın yatırımcıları özellikle ''22 ayar gram altın fiyatı'' araştırılıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın fiyatları canlı...

5 Mayıs 2024 son dakika altın fiyatları! Gram, çeyrek, tam, yarın altın fiyatları ne kadar? 

Düşüşüne devam eden altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, tam, yarın altın fiyatları...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

altın fiyatları ne zaman yükselecek Haberi

altın fiyatları ne zaman yükselecek

Fed'in faiz oranlarını artırma konusundaki ısrarı doların güçlenmesine neden oluyor. Doların yükselişe geçmesi ise altın fiyatları üzerinde baskı giderek artıyor. Bu durum karşısında vatandaşlar altın fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini, ne kadar olacağını merak edip araştırmalara başladı.

Uzmanlar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri değerlendirerek gram altın için tarihi rekoru tarih vererek açıkladı.

UZMANLARDAN KRİTİK AÇIKLAMA

Uzmanlar dolar kurunun altın üzerindeki baskısına değinerek, şu sıralar 1,660-1680 dolar aralığının devam edeceğini belirttiler.

Uzmanlara göre; 1.660 doların kırılması düşüşü daha da derinlşmesine neden olacak. Burada 1.648 bandının önemli bir destek olduğuna dikkat çekiliyor. Anlamlı yükseliş için ise 1.690 doların üzerinde hareket etmesi gerekiyor. Bu seviyenin aşılması direnç olarak 1.705 doların ulaşılabileceğin işaret ediliyor.

GRAM ALTIN İÇİN REKOR SEVİYE

Uzmanlara göre; Rusya Ukrayna Savaşı ile rekor seviyelere...