22 / 07 / 2024

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi halkın katılımı toplantısı

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi halkın katılımı toplantısı

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Busa İli, Orhaneli İlçesi'nde yapılacak olan Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi için 23 Temmuz'da halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Altın eşikte, gümüş beşikte! Yatırımcılar ise tetikte! Altın alalım mı, satalım mı? 

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüşteki son durumla ilgili yatırımcılara bilgi vererek önemli değerlendirmeler yaptı. Peki altın ve gümüş fiyatları ne olur? Altın alalım mı, satalım mı? 

Uzmanlar açıkladı! Altın mı, gümüş mü, bakır mı?

Emtia piyasasında, Fed'in eylülde faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerden kaynaklanan olumlu fiyatlamalar ve arz endişeleriyle geçen ay artış eğilimi sürerken, altın, gümüş ve bakırdaki zirveler öne çıkmış oldu.

Fon almak mı mantıklı, altın almak mı? İşte yatırımcısına 5 yılda en çok kazandıran yatırım aracı!

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de hisse senedi fonları.  Peki hisse senedi fonu almak mı mantıklı altın almak mı? 5 yıllık verilere göre çıkan sonuç...

'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği cevap gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten geldi!

Gram altında her dediği tek tek çıkan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 6 Haziran Perşembe ve 7 Haziran Cuma günkü kritik veriler öncesinde dolar-euro ve altın-gümüş rakamları için önemli uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Ekonomist 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı! Altın, gümüş, konut üçgeninde şok gelişme! 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, konut üçgeni ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı. İşte ayrıntılar...

İmar kanununa kafa tutan villa görenleri şaşkına çevirdi! İmar kanunu yeniden düzenlenmeli...

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı villa görenleri şaşkına çevirdi. 

Altın alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Kuyumcuya gitmeden önce acilen bakın!

Altın, yeni güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın alalım mı?'' sorusuna yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise yatırımcıları uyararak, altının yönünü açıkladı.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023!

Gündemden düşmeyen altın fiyatları, rekordan rekora koşmaya devam ediyor. İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi halkın katılımı toplantısı Haberi

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi halkın katılımı toplantısı

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Busa İli, Orhaneli İlçesi, Söğüt Mahallesi civarında S:200903582 ruhsat numaralı maden sahası içerisinde Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belitilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Söğüt Mahallesi ikokulu

Toplantı Yerinin Adresi: Söğüt Mahallesi ilkokulu Bursa/Orhaneli

Toplantı Tarihi: 23.07.2015

Toplantı Saati: 11:00 

Proje Sahibi: Koza Altın İşletmeleri A.Ş


Toplantı Yeri: Akalan Mahallesi Köy kahvehanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Akalan Mahallesi köy kahvehanesi Bursa/Orhaneli

Toplantı Tarihi: 24.07.2015

Toplantı Saati: 11:00 

Proje Sahibi: Koza Altın İşletmeleri...