02 / 05 / 2024

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Busa İli, Orhaneli İlçesi'nde yapılacak olan Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi için 23 Temmuz'da halkın katılımı toplantısı yapılacak.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023!

Gündemden düşmeyen altın fiyatları, rekordan rekora koşmaya devam ediyor. İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması! Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın!

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması... Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın... İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi Haberi

Altın Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Busa İli, Orhaneli İlçesi, Söğüt Mahallesi civarında S:200903582 ruhsat numaralı maden sahası içerisinde Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belitilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Söğüt Mahallesi ikokulu

Toplantı Yerinin Adresi: Söğüt Mahallesi ilkokulu Bursa/Orhaneli

Toplantı Tarihi: 23.07.2015

Toplantı Saati: 11:00 

Proje Sahibi: Koza Altın İşletmeleri A.Ş


Toplantı Yeri: Akalan Mahallesi Köy kahvehanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Akalan Mahallesi köy kahvehanesi Bursa/Orhaneli

Toplantı Tarihi: 24.07.2015

Toplantı Saati: 11:00 

Proje Sahibi: Koza Altın İşletmeleri...