05 / 05 / 2024

altın han yıkılacak

altın han yıkılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fuar içinde bulunan Altın Han binası ile birlikte SEKA 3 ve 4’üncü trafo ve Su Hazırlama binasını yıkacak. Bina yıkımını yıkımdan çıkan malzeme karşılığı yapacak olan büyükşehir, yıkımdan para da kazanacak.

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırırken dünyaca ünlü analizden korkutan açıklama geldi.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Malatya'da 36 bin ağır hasarlı konut yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya ilinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da 36 bin ağır hasarlı bina yıkılacak.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

altın han yıkılacak Haberi

altın han yıkılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2 Aralık’ta Encümen’de yapacağı yıkım karşılığı malzeme satış ihalesinde Kocaeli Fuar’ının bir dönem simge mekanlarından olan ve şu anda atıl durumda olan Altın Han binasını yıkacak. Altın Han dışında ihalede SEKA 3 ve 4’üncü Kağıt fabrikalarının trafoları ve Su Hazırlama binaları yıkılacak. Genel Sekreter Tahir Büyükakın başkanlığında yapılacak Encümen toplantısında saat 10.30’da yapılacak ihalede Büyükşehir hem kullanılmayan binaları yıkacak, hem de binaların içinde kullanılmayan malzemelerinden para kazanacak.


İHALEDEN PARA KAZANACAK

Kocaeli Fuarı içinde yer alan ve geleneksel han kültürünün yaşatılması amacı ile inşa edilen Altın Han, yıllardır atıl durumda olması nedeniyle adeta kullanılamaz hale geldi. Büyükşehir Belediyesi fuar alanında Altın Han olmak üzere atıl duruma düşen yapıları yakacak. Altın Han’ın yıkımı SEKA 3 ve 4’üncü Kağıt fabrikaların trafoları,...