27 / 05 / 2024

Altın Havuz iletişim

Altın Havuz iletişim

Altın Havuz Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Altın tarafından kuruldu.

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku! Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku... Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı... Hemen bakın....

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Bu hafta sert düşüşler yaşayan altın fiyatları seçim öncesi yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolara kadar yükselirken gram altın fiyatı da arttı. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

İslam Memiş seçim öncesi kendinizi soydurmayın diyerek isyan etti! Bunu yapan zarar etti! Altın almadan çabuk bakın!

Altının efendisi İslam Memiş, seçim öncesi altın alanları ''kendinizi soydurmayın'' diyerek isyan etti. Bunu yapan zarar etti. Altın almadan çabuk bakın.

Seçim öncesinde son tahmin! Altın yatırımcıları o rakamı beklesin: Ünlü ekonomistten dudak uçuklatan rakamlar!

Altın piyasasında hareketlilik, ünlü ekonomistlerin çarpıcı açıklamalarına neden oluyor. Hatice Kolçak, bir para piyasaları uzmanı olarak altın yatırımcılarını uyararak yeni tahminlerini paylaştı. Seçim öncesi son tahminini duyuran bu uzman isim, büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi gram altınla ilgili öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcılar için altın fiyatlarına yönelik öngörü ve uyarılarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları karmaşık! Kuyumculara yoğun ilgi: Gram ve çeyrek altında hızlı değişim!

Altın fiyatları dalgalanıyor, yatırımcılar endişeli. Seçim sonrası yaşanan belirsizlik ve FED'in faiz kararı altın fiyatlarını etkiliyor. Gram altın, çeyrek altın gibi birimlerdeki yükseliş zamanı belirsiz. Piyasalar seçim sonuçlarını bekliyor. Yatırımcılar dikkatli olmalı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Altını ve doları olanlar koşun! İslam Memiş açıkladı! Pazartesi bambaşka bir piyasaya uyanılacak! İşte detaylar!

Ünlü ekonomist İslam Memiş, Altın fiyatları seçim sonrasına dair nasıl bir şekil alacağını açıkladı. İşte detaylar!

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları seçim öncesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1,500 TL'yi geçerken, altı bilezik fiyatları güze gibi fırladı.Bilezik borcu olanlara kötü haber geldi! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Elinde altın ve doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, seçim sonrasında kazananı açıkladı!

Seçim öncesi, altın ve para piyasaları analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarının sorularını yanıtlayarak seçim sonrasında kazanan tarafın hangisi olduğunu açıkladı.

İslam Memiş’ten 14 Mayıs öncesi sürpriz tahmin! ‘Seçim ikinci tura kalırsa dolar ve gram altın...’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim öncesi gram altın ve gram gümüş tahminlerini paylaştı. Memiş, seçimin ikinci tura kalması halinde dolar ve gram altının ne kadar olacağını da söyledi.

Altın Havuz iletişim Haberi

Altın Havuz iletişim

Altın Havuz Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Altın tarafından kuruldu.

Altın Havuz Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek 3- Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. 4- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.

Adres: Kumburgaz Mah. Gökay Cad. No:3/2...