30 / 04 / 2024

Altın İnşaat yeni projeler

Altın İnşaat yeni projeler

'Temelinde Güven Var' sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Altında ters dalga! Fiyatlar düşüyor! Altın yatırımcıları hemen bakın! 7 Kasım Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni hafta düşüşle başladı. Aşağı yönlü hareketine bugün de devam eden altının ons fiyatı 1972 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım, tam Ata altın ne kadar oldu? 7 Kasım Salı altın fiyatları.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Ons altın yüzde 0,03 yükselerek 1948 dolar oldu. Altın fiyatları yeni haftanın başından itibaren uçmadı resmen fırladı. 1 gramı bile olan yaşadı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ka

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

İslam Memiş madde madde anlattı: Altın genelgesinin ardından cevap bekleyen 4 önemli soru

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın altın konusundaki yeni genelgesi, vatandaşların kafasında bazı soru işaretleri oluşturdu. Bu noktada, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yayımlanan genelge hakkında merak edilen sorulara açıklık getirdi.

Altın fiyatlarında sürpriz 2 tahmin! 

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları yeni döneme giriyor. İki uzman isimden çarpıcı tahmin geldi. İşte tüm detaylar...

Elinde 1 gram altını bile olanlar aman dikkat! Gram altın tarihi rekor kırdı! 

Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Bu kapsamda, Dolar/TL kurunun rekor tazelemesiyle gram altın da yeni tarihi zirvesine ulaştı.

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ilk gününde altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişim yaşamaya devam ediyor. Peki, altın fiyatları haftanın ilk gününe nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları için sürpriz dönemi! İslam Memiş olacakları sıraladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Altın fiyatları yeni döneme giriyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş yeni tarih verip olacakları sıraladı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Alın rekordan rekora koşarken fiyatlar resmen tozu dumana kattı.Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları.

Altın İnşaat yeni projeler Haberi

Altın İnşaat yeni projeler


'Temelinde Güven Var' sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı.  Henüz genç bir firma olmasına rağmen kısa sürede önemli projelere imza atan Altın İnşaat, GoldLife, Goldlife-2, GoldLife Bulvar, GoldLife Butik, Altın Bahçe ve Altın Yaşam Evleri ile Bursa inşaat sektörüne önemli katkılar sağlıyor. Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, 'Stratejik konumu, güçlü ekonomik yapısı, turizm değerleri, yüksek ihracat hacmi, sanayisi ve bölgesinin ticaret merkezi olma özellikleri ile başlı başına bir değer olan Ulu Şehir Bursa'mızda ''Marka Kent Bursa'' vizyonuna yakışır projeler üretmenin uğraşındayız' dedi. 


Altın İnşaat'ın kaliteli ve güvenilir yapılar inşa etme gayretinde olduğunu ifade eden Mustafa Altın, 'Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz...