03 / 05 / 2024

altın kaç gündür düşüyor 2022

altın kaç gündür düşüyor 2022

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatları son 9 ayın en düşük seviyesini görürken altını olanlara da kötü haber geldi. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte gram altın ve çeyrek altın başta olmak üzere kalem kalem altın fiyatları...

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

altın kaç gündür düşüyor 2022 Haberi

altın kaç gündür düşüyor 2022

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları 9 ayın en düşük seviyesinin görürken, dolar endeksi de 20 senenin zirvesine yükseldi.

Açıklanan resmi rakamlara göre yurt içinde de güçlü duruşunu bozmayan dolar/TL kuruna rağmen ons altındaki düşüşten etkilenen gram altın yatırımcılarına 4 haftadır kaybettiriyor. 

Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte altın fiyatlarında son durum ve kalem kalem gram, çeyrek, cumhuriyet, ata altın fiyatları...

GRAM ALTIN 10 TEMMUZ 2022 FİYATLARI

Alış fiyatı: 968,87 Türk Lirası
Satış fiyatı: 995,05 Türk Lirası

ÇEYREK ALTIN 10 TEMMUZ 2022 FİYATLARI

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1,585 Türk Lirası
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.622 Türk Lirası
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.568 Türk Lirası
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.617 Türk Lirası

YARIM...