08 / 05 / 2024

altın  kira sertifikası

altın  kira sertifikası

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Şimşek kira sertifikasına başvuran vatandaşlarla görüştü. Şimşek "Şu ana kadar 5 bin kişi, bir ton altın getirip kira sertifikası veya tahvil aldı." dedi. 

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

İşte BES fonlarının performansı! Hangi fonlar en fazla getiriyi sağladı? 2023’de hangi fonlar daha çok kazandıracak?

Bireysel emeklilik hem yüzde 30’luk devlet katkısı hem de birikimlerin hisse senedi, altın, kira sertifikası ve tahvil gibi çok çeşitli enstrümanlara yatırım yapma seçeneği ile oldukça cazip bir enstrüman. Peki, BES fonları 2022 ve 2023 performansları nasıl? Detaylar haberimizde…

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştireceğini duyurdu.

Hazine, altına dayalı kira sertifikası ihraç etti!

Geçtiğimiz gün 2,5 milyar dolarlık kira sertifikası ihracı yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Vakıf Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 5,7870!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 119 gün vadeli kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 17,75 dönemsel getiri oranı yüzde 5,7870 olarak belirlendi. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,7918!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,7918 oldu.

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 73 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya yapılan başvurusu Kurul tarafından onaylandı.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon dönemine ilişkin 3 milyon 468 bin 825,00 TL'lik kar payı ödemesi yapıldı.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,5941!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 3.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,5941 oldu. 

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikası getiri oranı yüzde 17,50!

TF Varlık Kiralama'nın yurtiçinde halka arz yöntemi ile ihracını gerçekleştirecek olduğu 178 gün vadeli kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 17,50 dönemsel getiri oranı yüzde 8,5342 oldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 5. kupon ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 5. kupon dönemine ilişkin 7 milyon 34 bin 399 TL'lik kar payı ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 olarak belirlendi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

altın  kira sertifikası Haberi

altın  kira sertifikası

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Şehitkamil'deki Ziraat Bankası'nın İbrahimli şubesini ziyaret etti. Şimşek, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına başvuran vatandaşlarla görüştü. 


Anadolu Ajansı'nda yayınlanan habere göre; Şimşek, vatandaşların yastık altındaki altınlarını getirerek, Hazine'den tahvil almaya veya kira getirisi elde etmeye başladığını dile getirdi. Şimşek, başvuruların iyi olduğunu söyledi. 


Şimşek, "Şu ana kadar 5 bin kişi, bir ton altın getirip kira sertifikası veya tahvil aldı. Bu da yaklaşık 150 milyon liraya tekabül ediyor. Böylelikle hem altın sahibi kardeşlerimiz kazanıyor hem de devletimiz ve ülkemiz kazanıyor. Sistemle beraber altın sahibi, altınını Hazinenin güvencesine veriyor. Böylelikle de hem çalınma veya kaybolma riskinden kurutuluyor. Burada aslında Hazinenin borç ihtiyacı yok. Ülkemizin tasarrufları düşük. Altınlar yastık altında bekliyor. Tasarrufları...