01 / 05 / 2024

altın mevduatlarına para yatırma

altın mevduatlarına para yatırma

Hükümet tarafından hazırlanan ekonomi programıyla yeni çalışma ve tüketici mahkemeleri artırılacak, tek konutunu satan değer artış kazancından istisna tutulacak, altın mevduatları için saklama hizmetleri geliştirilecek.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar tedirgin! Bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinden dolayı dşüşe geçti. ABD'de işsizlik maaş başvuruları ilk kez beklentinin altında kaldı. Bu gelişmeler altın piyasasına yansıdı ve fiyatlar geriledi. 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. Acil bakın...

Altın fiyatlarında yeni dönem! Sorunlar kökten çözülecek! Altını olanlar acil baksın!

Televizyonda verilen işlenmemiş altın ile kuyumculardaki işlenmiş altın fiyatları arasındaki fark nedeniyle yaşanan problemi mercek altına alan kuyumcular, tüketicinin işlenmiş altın fiyatına doğru ulaşabilmesi için mobil uygulama geliştirdi.

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altında yangın alevlendi! Gram, yarım, çeyrek altın ne kadar? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatlarına hemen bakın!

Son zamanlarda birçok insan gram altın, çeyrek altın, yarım altın gibi altın türlerinin fiyatlarını yakından izliyor. Peki 22 Ağustos 2023 Salı gram, yarım, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte 22 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

altın mevduatlarına para yatırma Haberi

altın mevduatlarına para yatırma
Hükümet, bugüne kadar hazırlanan en kapsamlı ekonomi programıyla reel sektörün güçlendirilmesi, insani kalkınma ve sosyal yatırım başlıklarında önemli adımlar atmaya devam ediyor. ihracatçıya 2.8 milyar dolarlık kredi musluğu açılırken, 76 milyon tüketicinin yaşamını kolaylaştıracak adımlar atılacak. 

Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün açıkladığı ekonomide dönüşüm programının ikinci ayağında tüketiciyi korumaya alan, toplumun geniş kesimini ilgilendiren başlıklar ye alıyor.


Tüketici Kanunu'yla 76 milyon vatandaşa önemli haklar kazandıran hükümet yeni bir kolaylık daha getiriyor. Tüketici mahkemelerinin sayısı arttırılıyor. İstihdam eden röportör sayısı da arttırılacak ve tüketici hakem heyeti üyeleri elektronik imza ile işlem yapabilecek.


Tasarruf Et Kazan


Uzun vadeli tasarrufları teşvik için bir dizi adım atılacak. Evlilik, eğitim, konut sahipliği gibi uzun vadeli tasarrufları teşvik için hangi mekanizmaların kullanılması gerektiği yönünde çalışmalar yapılacak.


Örneğin; evlenecek çiftlere fon, mevduat,...