05 / 05 / 2024

altın mı dolar mı

altın mı dolar mı

Dolar/TL kurundaki yükseliş devam ediyor. 18 TL seviyesini geçen dolar rekor kırmaya hazırlanırken İslam Memiş altın mı, dolar mı? sorusu için son noktayı koydu...

Tahminleri tek tek çıkan isimden son dakika açıklaması! Dolar mı altın mı? Bunu alırsanız paranız yavrular! Hemen bakın

Altın ve dolar tahminleri tek tek turan Mert Başaran yatırımcılara önemli bilgiler verdi. Mert Başaran yaptığı açıklamada "Dolar yerine onu alırsanız paranız yavrular" dedi.

Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Yatırımda dolar ve altının alternatifi ne?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımda dolar ve altının alternatifi ne?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Yatırımcılar, seçimlere üç kala hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Altını ve doları olanlar dikkat! İslam Memiş'ten ters köşe olmayın uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve doları olanları uyararak, "Ters köşe olmayın" dedi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

altın mı dolar mı Haberi

altın mı dolar mı

Altın ve dolar piyasasındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Bu hafta içinde 18,20 TL seviyesini geçen dolar 2022 yılının rekorunu kırmaya  hazırlanırken öte yandan altın fiyatları düşüşünü hızlandırdı. Elinde parası olan yatırımcılar ise yatırımını altın mı yoksa dolara mı yapmaları konusunda arada kalırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın için son noktayı koydu. Dolar/TL kuru cuma günü Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasından sonra hızla yükselirken altın fiyatları sert düştü.
Dolar/TL altın fiyatları üzerinde baskısı arttıkça dolara olan talep yükselmeye başladı. Değer kaybeden ons altın fiyatı bugün 1738 dolardan işlem görüyor. 

İslam Memiş dolar içn yıl sonu beklentisini 20,21 TL olarak açıkladı. Dolar bu seviyeye ulaşsa da...