09 / 05 / 2024

Altın Orman satılık 2021

Altın Orman satılık 2021

19 senelik Kalamış Yapı imzasıyla inşa edilecek olan Altın Orman Projesi, 36 dönümlük arazide yükseliyor. Altın Orman projesi, 1 milyar 400 bin Türk Lirası yatırımla Uçan Yol’un hemen yanında konumlanıyor. 

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

14 ayar altın kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde indirim çılgınlığı! Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi

14 ayar altın  kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde büyük indirim başladı. Koçak'ta 14 ayar altın fiyatlarında ekstra yüzde 20 indirim le satışlar başladı. Peki 14 ayar kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Baget, beştaş, küpe ve kolyelerde çılgın indirim! İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi 

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

En uygun altın ve pırlanta küpe fiyatları Koçak'ta! Kapış kapış satılıyor! İşte Koçak küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak altın ve pırlanta küpe fiyatlarında hem internete özel hem de satış mağazalarında  yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Fiyatları görenler kapış kapış alıyor. İşte Koçak altın ve pırlanta küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Konut fiyatları neden artıyor? Yabancıya satış satılık ve kiralık ev fiyatlarını etkiliyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde satılık ve kiralık konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.

Gordion Altın Orman Bornova'da kısa sürede 400 daire satıldı!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde İzmir'de yapımı devam eden Gordion Altın Orman Bornova projesinde, kısa sürede 400 daire satıldı. 

Altın Orman satılık 2021 Haberi

Altın Orman satılık 2021

Güvenliğin ve konforun ön planda olduğu Altın Orman projesi, yeşil ile mavinin dans ettiği İzmir’in en güzel manzarasında yükseliyor. Altın Orman Projesi’nde; Türk mutfağının en gözde lezzetlerinin yer aldığı restoranlar, temiz havasıyla büyüleyen açık alanı, en taze ürünlere erişebileceğiniz market ve yarı olimpik havuzu yer alıyor. 

Yüzde 30'u satıldı

Projenin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 1215 konuttan meydana geldiğini dile getiren Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan, projeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sevencan, "Proje, İzmir’in ulaşımı açısından en avantajlı konumunda yer alıyor. 38 dönümlük bir arazi üzerine konumlandırdık. Bunun 12 bin metrekarelik alanında konutlar bulunuyor. 26 bin metrekarelik alanda peyzaj alanı olarak belirledik. Projeyi planlarken burada yaşayanların konforunu sağlamak...