07 / 05 / 2024

altın tapu takas

altın tapu takas

İndirimli ve avantajlı fırsatlar ile altın ve pırlanta almak isteyen Antalyalılar için ’İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı’ alışveriş festivali başladı. İndirim çadırında, altın ve pırlanta takılar yüzde 50’ye ulaşan rakamlarla ve gayrimenkul ile otomobillerle takas edilebiliyor.

Tapu takas harcı bu yıl ne kadar oldu?

Tapu takas işlemi, taşınmaz malların el değiştirilmesi anlamına geliyor. Trampa olarak da ifade edilen tapu takas için bazı belgelerin temin edilmesi ve tapu takas harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu takas harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler..

Altın Emlak ve Tapu. com'dan dev iş bilirliği!

Tapu .com ve Altın Emlak, gayrimenkul pazarlamasında güçlerini birleştiriyor. Yapılan işbirliği ile artık Altın Emlak temsilcilerinin portföyleri Tapu .com’un portalında da yer alacak..

5 soruda tapu takas sistemi nedir?

Tapu takas sistemi ile mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesi amaçlanıyor.

Tapu Takas ile güvenli para transferi mümkün!

Alıcı ve satıcı tarafından kullanılabilecek en sağlıklı yolun Tapu Takas sistemi olduğunu belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Sistem eş zamanlı değişimi mümkün kılıyor. " dedi.

Sedat Altınay: Tapu harçları düşürülmeli!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, tapu harçlarının düşürülmesiyle gayrimenkul sektörünün canlanacağını ve ekonomiye katkı sağlanacağını söyledi.

Tapu takas harcı 2017!

Taşınmaz malların devir işlemleri, satış ve bağış ile yapılabildiği gibi takas ile de yapılabiliyor. Peki, tapu takas harcı 2017 ne kadar?

tapu.com'dan Bursalılar'a 8 altın fırsat!

Emlak ve gayrimenkul pazarında dengeleri değiştiren tapu.com; Bursa’nın Nilüfer, Gemlik, İnegöl, Yıldırım ve Yenişehir ilçelerinde yer alan, her biri yetkili makamlardan alınan değerleme raporuna sahip, altın değerinde 8 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Tapu takas harcı 2016!

Taşınmaz malların tapuları satış yolu ile devredilebildiği gibi takas da yapılıyor. Takas işlemi için tapu dairesine belli oranlarda harç ödeniyor. İşte tapu takas harcı 2016..

tapu.com'dan Zonguldaklılar'a 16 altın fırsat!

tapu.com, Türkiye genelinde portföyünü genişletmeye devam ediyor. Zonguldak’ta büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede 170 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği tapu.com, kent merkezinde altın değerinde fırsat sunan 16 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Tapu takas işleminin tescili!

İki malın takas işlemi olan trampa, tapu müdürlüklerinde tescil edilmesi gerekiyor. Peki, tapu takas işleminin tescili nasıl olur? İşte, tapu takas işleminin tescili!

Tapu takas sözleşmesi örneği!

Tapu takas bir başka deşyişle trampa işlemi, değeri aynı olsun olmasın tüm gayrimenkuller üzerinde yapılabiliyor. Tapu takas işlemi için tarafların sözleşme imzalaması gerekiyor. İşte, tapu takas sözleşmesi örneği!

​Tapu Takası nedir nasıl yapılır?

Takas işleminde söz konusu malların mevcut değerlerinin eşit olma şartı aranmıyor. Peki, ​tapu takası nedir nasıl yapılır?

Gayrimenkul satışında tapu takas nedir?

Web tabanlı olan Tapu Takas uygulaması sayesinde, satış sonrasında el değiştirecek tutarın Takasbank’ta bloke edilerek satış işlemi sonuna kadar güvence altına alınıyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu takas nedir?

altın tapu takas Haberi

altın tapu takas

Antalya'da her yıl geleneksel hale getirilen ‘İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı’nda vatandaşlar yoğun ilgiyle karşılandı. Yeni yıla özel düzenlenen alışveriş festivalinde, tüketiciler yüzde 50’ye varan indirimlerle şık takıların sahibi oluyor. Yatırım yapmak isteyen tüketiciler aynı zamanda gayrimenkul ve otomobillerini takas edip altın yatırımı yapabiliyor. İndirimli çadırda bulunan satışlar ise 7 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek.

ALTIN VE PIRLANTA TAKIDA İNDİRİMLİ SÜRPRİZ AVANTAJLAR

Kuyum sektörünün iki tanınmış ismi Emrah Baygın ve Mustafa Çetin'in kurulduğu, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (AESOB) ile Kuyumcular Odası Başkanlığı'nca desteklenen, proje ile artık Antalyalılar da İstanbul’da bulunan meşhur çadır indirimlerinden yararlanacak. Mustafa Çetin, 7 Ocak 2020'e kadar açık kalacak olan indirim çadırında, şık tasarımlara sahip, her bütçeye uygun ürünlerin ‘İmalattan tüketiciye’ sloganıyla satıldığını söyleyerek, ziyaretçilerin yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra, sürpriz...