29 / 07 / 2024

altın üçgen nerede

altın üçgen nerede

Ankara' da elbette tüm ticari faaliyetlerde olduğu gibi tüm lojistiği kolay, toplu taşımaya yakın, otopark sorunu olmayan lokasyonlar tercih sebebi. Başkentteki altın üçgende ofis yoğunluğunun nedenlerini haberimizde bulunuyor.

Dolar aldım sabit kaldı, altın aldım düştü diyenler bu haberi okusun!

Altın ve dolarda son günlerde yaşanan düşüş birçok küçük yatırımcıyı mağdur etti. Bunlara bitcoindeki oynaklık ve borsadaki yükselişin sınırlı kalması eklenince, yatırımcı nerede yanlış yaptığını araştırmaya başladı. Bu sorunun cevabı Değer Yatırımcılığı’ndan geldi, “Sorun piyasada değil” dedi

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Altın, döviz, borsa paranız nerede ise dikkat! İslam Memiş uçuşa geçecek tarihi açıkladı

 Altın üzerine her tahmini tutan Uzman isim İslam Memiş, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu aşamasında borsa ve dolar üstünde ki tahminlerini açıkladı. İkinci kez şaşırmaya hazır olun ifadeleri kullanılırken Memiş'ten değerlendirme geldi.

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Jeff Bezos'tan gençlere altın değerinde tavsiyeler! 

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, gençlere hayatlarında başarılı olmaları  için altın değerinde öğütler verdi. İşte dünyanın en zenginlerinden biri olan Bezos'tan tavsiyeler...

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek projenin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Toplamda 201 bin 296 ton altın çıkarıldı! Bu altınlar nerede?

Dünya Altın Konseyi verilerinden alınan bilgilere göre; madenlerden tarih boyunca toplam 201 bin 296 ton altın çıkarılırken, yeraltı rezervlerinde 53 bin ton altın kaldığı öngörülüyor.

Altın Orman nerede?

38 bin metrekare arsa alanı üzerinde 3 blokta toplam 1.215 konut ve 7 dükkandan meydana gelen İzmir Altın Orman projesinde ilk etap satışları başladı..

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Başkentli yatırımcılar 'Altın Üçgen'i tercih ediyor!

Başkentli yatırımcı "altın üçgen" olarak anılan, kentin gürültüsünden ve stresinden uzak, kaliteli ve konforlu evlerin öne çıktığı Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesini tercih ediyor.

altın üçgen nerede Haberi

altın üçgen nerede

Lakin Başkent kültürü içinde ofis seçerken, Bakanlıklara yakın olmak, devlet daireleri, kamu kurum ve kuruluşları ile komşuluk oldukça önemli. Besa Kule, "altın üçgen" olarak adlandırılan, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin merkezinde, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Ankara Ticaret Odası'na yakınlığı ile hem bürokrasinin hem de iş dünyasının önemli bölgelerinin birinde inşa ediliyor. Öte yandan, kule karşısında yer alan 3.107 kişi kapasiteli amfitiyatro düzeni ve toplam 1.200 metrekarelik sahnesi ile Congresium Binası, Ankara'nın en büyük kapalı etkinlik alanlarından biri olup toplantı-etkinlik sirkülasyonu ile kendi ticari dinamiklerini oluşturmakta. Yoğun çalışma hayatı sırasında, çalışanların ihtiyaçlarını karşılayacak alışveriş olanağı ve toplantıları keyifli hale getiren yeme içme mekânları projenin yatay blokunda, çevreye de hizmet verecek şekilde çözümlenmiş. 


OFİSLERDE NEFES ALAN CEPHELER 

Mimar Ali Osman Öztürk imzasını...