22 / 07 / 2024

altın yükselmeye devam edecek mi

altın yükselmeye devam edecek mi

Altın Kahini İslam Memişi, elinde bir gram altını olan vatandaşlara uyarıda bulundu. Gram altında 1.000 lira seviyesi için tarih verdi ve altın yükselişe devam edecek mi sorusunu cevapladı.

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor! Altında yükseliş devam edecek mi?

Yatırımcılar tarafından 'Güvenli liman' şeklinde bilinen altında herkesin merak ettiği soru fiyatlarında artış olup olmayacağı... Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi?

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

Altın yükselişte! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 20 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Son zamanların en iyi yatırım aracı olan altında yükseliş devam ediyor. Rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Önceki gün 3 bin 990 liradan kapanan altından, hızlı bir hamle geldi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL?

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikici işlem gününde tekrar yükselmeye devam ediyor.  Ons altın ve dövizdeki değişimlerden etkilenen altın fiyatlarında ibreler yukarı yönlü. Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Yükseliyor! Altın rekora doymuyor! Yastık altında altını olanlar baksın! 24 Şubat Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yükselmeye devam ediyor. Rekora doymayan altın yatırımcısının odağında yer alıyor. İşte 24 Şubat 2024 altın fiyatları.

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

ABD'de mortgage başvuruları yükselmeye devam ediyor!

ABD'de mortgage başvuruları 12 Ocak ile biten yılın ikinci haftasında da ilk haftada olduğu gibi yükselmeye devam ediyor.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

altın yükselmeye devam edecek mi Haberi

altın yükselmeye devam edecek mi

Altın Kahini İslam Memiş elinde gram altını olan vatandaşları uyardı.  Gram altın için 1000 lira seviyesini gündeme getiren Memiş, tarihi açıkladı ve yatırımcıların ''altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi?'' sorusunu da cevapladı.  

Memiş öncelikle, ''Geçen haftadan beri yükseliş trendlerini görüyoruz. Ben varlıklarımıza sahip çıkmamız gerektiğini, satış yapanların zarar edeceği bir dönemde olduğumuzu ifade etmiştim. Temmuzda yeni pik seviyeleri göreceğimizi de ifade etmiştim. Haziranda iç gelişmeler ancak temmuz ayında devam mı tamam mı modelinde bir arayışta olacağımızı ifade etmiştim" diye konuştu.

GRAM ALTINDA TARİH VERİLDİ 1.000 TL OLUYOR

''Gram altın şu anda 959 lira seviyesinde. Temmuzda 1000 lira üzerinde bir rakamla yola devam edecek ancak haziranda bir mola vereceğiz. Neden haziran, birazdan bunun da mesajını tekrar vermiş olacağım. Haziran ilk haftasından...