28 / 04 / 2024

Altına dayalı kira sertifikası nedir

Altına dayalı kira sertifikası nedir

Kuveyt Türk, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve bireysel yatırımcıların tasarruflarının kazanca dönüştürülmesi amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek...

Altına dayalı kira sertifikası bugün başlıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, belirlenen bankalar aracılığıyla bugünden itibaren altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleriyle Euro ve dolar cinsinden devlet tahvili ihracı yapılacak. 

Yatırımcılar altına dayalı kira sertifikası ihracına odaklandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, belirlenen 5 banka aracılığıyla yarından itibaren altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleriyle avro ve dolar cinsinden devlet tahvili ihraç edilecek.

Altına dayalı kira sertifikası ile ilgili merak edilen her şey!

Hazine, finansman araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanının genişletilmesi ve yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması için yarından itibaren Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası talep toplama işlemleri ve ihraç edilecek.

Yatırımcılar altına dayalı kira sertifikasını seçti!

Hazine Müsteşarlığı tarafından geliştirilen "faize dayalı altın sertifikası" ve "kira getirisi sağlayan altına dayalı kira sertifikası" sistemi ile yastık altındaki altınlar değer kazandı. 

Altına dayalı kira sertifikası yoğun ilgi gördü!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacı ile Hazine tarafından geliştirilen altına dayalı kira sertifikası başvuru dönemi 27 Ekim'de bitti. Altına dayalı kira sertifikası ile 2,5 ton altın ekonomiye kazandırıldı.

Altına dayalı kira sertifikasının avantajları!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ihracının avantajları neler, sistem nasıl işliyor? İşte bu soruların yanıtları...

5 bin kişi, 1 ton altın getirip kira sertifikası aldı!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Şimşek kira sertifikasına başvuran vatandaşlarla görüştü. Şimşek "Şu ana kadar 5 bin kişi, bir ton altın getirip kira sertifikası veya tahvil aldı." dedi. 

Altına dayalı kira sertifikasına yoğun ilgi!

Hazine tarafından yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılabilmesi ve finansman sağlanabilmesi adına geliştirilen altına dayalı kira sertifikasına yoğun ilgi var. 

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları yarın sona eriyor!

Ziraat Bankası Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, altına dayalı kira sertifikası hakkında açıklamalar yaptı.

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası bugün başlıyor!

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası için başvurular bugün itibari ile başlıyor. Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası için başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul ediliyor..

Başbakan Yıldırım: Altın tahviliyle çarklar daha da hızlı dönecek!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için ön talep dönemi bugün başladı. Başbakan Yıldırım, "Tahvil satışlarıyla vatandaşımız hem kendi kazanacak hem de ekonomisine katkı sunacak. Çarklar daha hızlı dönecek." dedi.

Altına dayalı kira sertifikası yarın başlıyor!

Hükümetin yastık altında bulunan altınları ekonomiye kazandırmak adına hazırladığı altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yarın başlıyor. Başvurular Ziraat Bankası'na yapılacak..

Altına dayalı kira sertifikası nedir?

2 Ekim 2017 Pazartesi günü Hazine, Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla talep toplamaya başlayacak. Peki Altına dayalı kira sertifikası nedir? Altına dayalı kira sertifikası ne işe yarar? diyorsanız işte yanıtı...

Altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleri başlıyor!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla 2 Ekim'den itibaren, belirlenen Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla etaplar halinde altın tahvili ve altına dayalı kirasertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı yapılacak.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştireceğini duyurdu.

Hazine, altına dayalı kira sertifikası ihraç etti!

Geçtiğimiz gün 2,5 milyar dolarlık kira sertifikası ihracı yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanlığı, altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek...

Hazine, altına dayalı kira belgesi ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 6 ayda bir yüzde 1,15 kupon ödemeli 8.693 kg altın karşılığı Altın Tahvili ve 6 ayda bir yüzde 1,15 kira ödemeli 9.827 kg altın karşılığı Altına Dayalı Kira Belgesi ihracı yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 24 Mart 2021 valör tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yapacak...

Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılarla ilgili altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı tamamlanacak.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, doğrudan satış yöntemi ile altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Kurumsal yatırımcılara altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Borsa İstanbul (BIST) Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) üyesi bankalara doğrudan satış yöntemiyle altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik olarak altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 8 bin 707 kilogram altın karşılığı altın tahvili ve 6 bin 772 kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılar için altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

Altına dayalı kira sertifikası nedir Haberi

Altına dayalı kira sertifikası nedir

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen altın günleri, altın hesapları, altın veren ATM gibi birçok ürün ve hizmetle altın bankacılığının öncüsü olan Kuveyt Türk, şimdi de altına dayalı kira sertifikasına aracılık ediyor. Güvenli bir saklama yöntemi olan altın hesabı hizmetini 2011 yılından bu yana veren banka, inovatif yaklaşımla ortaya koyduğu geniş ürün yelpazesiyle kendisini “altın uzmanı” olarak konumlandırıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Ülkemizde yaklaşık 2 bin 200 ton altının yastık altında olduğu öngörülüyor. Değeri yaklaşık 100 milyar dolar olan bu altınların yastık altından çıkarılması ülke ekonomisinin güçlenmesinde çok önemli bir rol oynayacaktır. Bunun yanı sıra halkımız, yeni bir uygulama olan altına dayalı kira sertifikasıyla altınlarını güvence altına alırken...