11 / 05 / 2024

Altınaslan Kaya kimin 

Altınaslan Kaya kimin 

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömer Faruk Aslan ve Şuayip Erol tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

O tarihe dikkat! Gram altın 2 bin TL olacak

19 Ekim'de, altın fiyatları tarihi bir rekora imza attı. Altın fiyatlarının yükselişi, İsrail-Hamas çatışmasının da etkisiyle hızlandı. Bu konuda ekonomist Tuna Kaya'dan ilginç değerlendirmeler geldi ve Kaya, gram altının ne zaman 2 bin TL'yi aşabileceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Rekor üzerine rekor kıran gram altın 3 bin TL olacak! Bu haberi görmeyen duymayan kalmasın!

Dolar kurunun etkisiyle gram altının yükselişi devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı Tuna Kaya, gram altının yıl sonunda 3 bin lira seviyesine ulaşabileceğini öngördü.

Altın 3 bin TL olacak demişti! Tuna Kaya'dan flaş açıklama geldi! Altını bu rakamdan alın!

Youtube aracılığı ile yorum yapan Tuna Kaya yine yatırımcıyı şaşırtmayı başardı. Önceki tahmininde 3 bin TL olacağını söyleyen Uzman isim Tuna Kaya 2023 yılı için yeni tahminini açıklayınca herkesi şaşırttı.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Yatırım yapmak isteyenler bu habere hemen bakın! İşte altının uçuşa geçeceği tarih

Son dönemlerde düşüş yaşayan altın için uzmanlar zirve yapacak ikazları yapıyorlar. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, Altın almak için önümüzdeki iki ayın iyi  değerlendirilmesi hususunda ikazlarda bulundu.

Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Dibi gördü ama birden fırlayıp o rakamı görecek!

Ülkede her zaman dalgalı olan altın fiyatı son zamanlarda yeniden yükseldi ancak gidişat yeniden tersine döndü. Birçok uzman altın fiyatlarındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz nefes kesen son dakika duyurusu yaptı.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi!

Ülkede sürekli dalgalanan altın fiyatı son dönemde yeniden yükselmeye başladı ancak rüzgar yine yön tersine döndü. Birçok uzman altın fiyatındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz günlerde altın yatırımcılarına son dakika duyurusu yaptı.

Gram altın fırlayacak! Analistler gram altının çıldıracağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Ülkede sürekli dalgalanan altın fiyatı son dönemde yeniden yükselişe geçti ancak yine yön değiştirdi. Birçok uzman altın fiyatlarındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz günlerde altın yatırımcılarına son dakika açıklaması geldi. Peki altın fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.

Gram altın sene sonunda bu kadar olacak! Uzmanı resmen açıkladı!

Altın fiyatlarındaki artış beklentileri devam ediyor. Finansal piyasalar uzmanı Tuna Kaya, gram altının son kez alım fırsatı vereceğini söyledi.

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Altınaslan Kaya kimin  Haberi

Altınaslan Kaya kimin 

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ömer Faruk Aslan ve Şuayip Erol tarafından kuruldu.

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri,termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa...