29 / 06 / 2024

Yatırım yapmak isteyenler bu habere hemen bakın! İşte altının uçuşa geçeceği tarih

Yatırım yapmak isteyenler bu habere hemen bakın! İşte altının uçuşa geçeceği tarih

Son dönemlerde düşüş yaşayan altın için uzmanlar zirve yapacak ikazları yapıyorlar. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, Altın almak için önümüzdeki iki ayın iyi  değerlendirilmesi hususunda ikazlarda bulundu.




ALTIN FİYATLARI KANATLANIP UÇACAK!

Altının inişli çıkışlı serüveni büyük bir sürat kazandı. Devamlı olarak dalgalı ücret tarifesini yansıtan altın ücretleri 2022 seneisnde büyük bir kazanç sağlamıştı.  2023 senesi ile de kazandırmayı  sürdürürken son 1 aydır büyük bir düşüş gündemdeki yerini aldı. Gerilemeye başlayan altın ücretine dair ünlü ekonomistlerden açıklamalar gelmeye başladı.

Cumhuriyet tarihinin en ileri seviyesine ulaşmayı beceren altın ücreetlerindeki oynaklık üzerine Tuna Kaya açıklama yaptı. Kahramanmaraş merkezli zelzele felaketi ile birlikte altın piyasasında yaşanan dalgalanmalar hız kazandı.

Yatırım yapmak isteyenler bu habere hemen bakın! İşte altının uçuşa geçeceği tarih

7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki zelzele felaketi ile beraber 11 ilimizde adeta yıkım oldu. Altın ücretlerinin volatilite nedeniyle düşmesinden dolayı yatırımcılar tedirginleşti. Tuna Kaya'nın açıklaması ise yatırımcılara adeta soğuk su serpti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön