12 / 05 / 2024

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.




Ekonomist Tuna Kaya'nın Altın Yorumu!

Altın piyasası 2022 senesinde inanılmaz rekorlar kırarak yatırımcının yüzünü güldrümeyi başardı. Son dönemlerde tekrardan düşüşe geçen altın ücretleri Cumhuriyet tarihinin en yüksek yerlerine çıkmayı başardı. Altın kurunda yaşanan dalgalanmalar sonucunda birçok uzman isimden açıklamalar gelirken Tuna Kaya'da sessizliğini bozdu. Gram altın fiyatları hakkında değerlendirmede bulunan uzman isim yatırımcılara duyuru da bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki şiddetli zelzelenin etkisiyle beraber altın piyasalarındaki dalgalanmanın da büyüdüğü fark ediliyor. Yaşanan dalgalanma ile beraber altın ücretlerinde yaşanan düşüş yatırımcıları korkuttu. Ancak kısa bir süre önce Tuna Kaya vesilesi gelen açıklama yatırımcıya rahat nefes aldırdı.

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih


Gram Altındaki Düşüş Yatırımcıları Tedirgin Etti!

Altın ücretlerinde yaptığı tahminler ile tanınan uzman isim Tuna Kaya ileriye yönelik tahminlerini yatırım yapanlarla paylaştı. Şubat ayına kadar inanılmaz bir çıkış ivmesine giren altın  ücretleri son zamanlarda yaşadığı düşüş yatırımcının kafasını karıştırsa da altın ücretlerinin yeniden çıkacağı konuşuluyor.

Yaşanılan düşüşün altın ücretleri için inanılmaz bir fırsat olduğunu vurgulayan Tuna Kaya, cebinde parası olan yatırımcıları kuyumcuya davet etti. Gram altın ücreti geçtiğimiz günlerde 1.200 TL civarlarından işlem yürürken günümüzde 1.100 TL seviyelerinden işlem görüyor. Gerileme kaydeden gram altın ücreti tekrardan ğkselecek mi merak konusu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön