28 / 07 / 2024

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Ekonomist Tuna Kaya'dan Gram Altın Tahmini!

Gram altın ücretlerindeki düşüş üzerine birçok uzman isim aracılığı ile açıklamalar geldi. Açıklamaların yanı sıra tahminlerini de duyuran uzman isimler arasında Tuna Kaya da girdi.  Ünlü ekonomist Tuna Kaya ONS altın değerinin 3 bin dolar civarlarında yer alacağını ön görüğü söylendi. ONS altın ücretlerinin 3 bin dolar seviyelerine çıkması

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih
 demek gram altın ücretlerinin 2 bin TL seviyelerine yükselmesi manasına geldiğinin de altını çizdi.

2023 Kia EV6 fiyatları ne kadar? İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Grundig TV'lerde avantajlı fiyatları kaçırmayın! 

Hepsi Burada'dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön