28 / 04 / 2024

Altınbaş Altınçember

Altınbaş Altınçember

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugün ki köşe yazısında 'Altınbaş gayrimenkule altın çemberle girdi' başlığını ele aldı. İşte, Serpil Yılmaz'ın köşe yazısı;

Altın cuma indirimi başladı! Yüzde 50'ye varan çılgın indirim Altınbaş'ta! işte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi

Altınbaş indirimlerle kaliteli alışveriş yapmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Altın Cuma indirimleri kolye, küpe ve yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirimlerle satışta. İşte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

22 ayar altın bilekliklerde net yüzde 10 indirim fırsatı başladı! Altınbaş 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınbaş'ta 22 ayar altın bilekliklerde net yüzde 10 indirim fırsatı başladı. 22 ayar altın bileklik fiyatı ne kadar? 22 ayar altın bileklik fiyatı kaç lira? 18 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi...

22 ayar altın bileziklerde yüzde 21'e varan indirim! Bu fırsat kaçmaz! Altınbaş 10 Ocak 2023 fiyat listesi

22 ayar altın bilezik fiyatları en çok merak edilen bilezikler arasında yer alıyor. Altınbaş'ta 22 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 21'e varan indirim başladı. Peki 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altınbaş 22 ayar altın bilezik fiyat listesi 10 Ocak 2023...

22 ayar altın takılarda çılgın indirim! Altınbaş yaptı yine yapacağını! 5 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi

22 ayar tüm altın takılar Altınbaş'ta büyük indirim ile satışa sunuldu. 22 ayar altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük almak isteyenler için büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş 5 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altınbaş'ta online alışverişlerde yüzde 15 indirim! İstediğiniz altın takıyı alın! Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş’ın internete özel sepette yüzde 15 indirim kampanyaları başladı. Geniş bir yelpazede sunulan internete özel altın takıları inceleyerek uygun fiyatlı ve avantajlı olanları tercih edebilirsiniz. İşte Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı hediyesi almak isteyenlere! Altın takılarda yeni yıl indirimi başladı! 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi

Sevdiklerine yeni yıl hediye almak isteyenler için Altınbaş'ta büyük indirim fırsatı başladı. Altın kolye, küpe ve bileklik fiyatları ne kadar? 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi.

Efsane Cuma'ya özel Atasay'da seçili altın ve pırlantalarda dev fırsat! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Efsane Cuma indirimleri Atasay'da da başladı. Seçili altın ve kolyelerde dev fırsat sizleri bekliyor. Peki altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? Altınbaş 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim! Büyük kampanya! Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kol düğmeleri, şıklığını pekiştirmek isteyen erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Altınbaş'ta erkek kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim başladı. Peki altın kol düğmeleri ne kadar? İşte Altınbaş kol düğmesi 9 Kasım 2022 fiyat listesi.

İsimli altın kolye fiyatları ne kadar? İsimli altın kolye fiyatları kaç TL? 4 Kasım 2022 Altınbaş fiyat listesi

Günlük hayatta kadınların vazgeçilmez takısı olan isimli altın kolyeler günlük kombinlerin tamamlayıcısı haline geldi. Peki altın isimli kolyeler ne kadar? Altın isimli, kolye fiyatları kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 isimli altın kolye fiyat listesi.

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş Altınçember Haberi

Altınbaş Altınçember

Gayrimenkul sektörü; talebin yüksek olduğu “sat-yap” dönemi biterken, yeni ulaşım projeleriyle ivme kazanıyor.Bu duruma tam da uyan bir örnek: İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ve Altınbaş Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş’tan, Ömerli’deki “Kasaba” projesinde bir araya gelmelerinin öyküsünü dinliyoruz.



Lokasyon, lokasyon, lokasyon...

Tanes haritayı açıyor ve Kasaba projesinin yerleşim planını gösteriyor.

Yapımı süren Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. köprü, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy- Taşdelen metro hatları ve bağlantı yolları sayesinde, 2’nci köprü yoluna 3 kilometre mesafede konumlanan Çekmeköy sınırlarındaki Kasaba projesi, Ataşehir’de inşa edilen İstanbul Finans Merkezi’ne erişim kolaylığıyla çeperden merkeze geliyor...

“Kasaba’dan Balıkesir’e 1.5 satte gidilecek” diyen Tanes, Anadolu yakasındaki projelerdeki canlanmayı; “altın çember” olarak tanımlanan İstanbul-İzmir arasında ulaşımı 9 saatten, 3.5 saate indirecek “İzmit Körfez Geçiş ve Otoyol Projesi”yle ilişkilendiriyor.



İKİNCİ LOKOMOTİF İL...