04 / 05 / 2024

Altınbaş Holding kıbrıs yatırımları

Altınbaş Holding kıbrıs yatırımları

Altınbaş Holding, 2017 yılına yeni yatırım kararlarıyla girdi. Sağlık, mücevher ve enerji sektörlerine 50 milyon dolarlık ayıran Altınbaş Holding Kıbrıs'ta bir otel yatırımı da yapmayı planlanıyor.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

Kıbrıs Lapta Huzurevi yenilenmeyi bekliyor!

Kıbrıs’ta 1950'li yıllarda ıslah evi olarak inşa edilen Lapta Huzurevi çürümeye terk edildi. 6 ay önce tamamen boşaltılan bina yenilenmeyi bekliyor.

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Altınbaş Holding 350 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Altınbaş Holding, 2017 yılına yeni yatırım kararlarıyla girdi. Sağlık, mücevher ve enerji sektörlerine 50 milyon dolarlık ayıran Altınbaş Holding Kıbrıs'ta bir otel yatırımı da yapmayı planlanıyor.

Alarko Holding Kıbrıs'ta otel yapacak!

Alarko Holding, Kıbrıs'ta otel yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Önceki gün KAP'a yapılan açıklamaya göre, Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Yeni Erenköy İskele Bölgesi'nde bir arazide otel inşaatı için ruhsat aldı

Kıbrıs Sahabe Türbesi yanındaki otel inşaatına tepki!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Kıbrıs'ın fethi için bölgeye giden İslam kumandanlarından Hazreti Ömer ve altı silah arkadaşının mezarının bulunduğu Hz. Ömer Türbesi’nin (Sahabe Türbesi) yanında devam eden kumarhaneli otel inşaatı toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Kıbrıs Altınok Öz Parkı açıldı!

Kardeş belediye Kıbrıs Esentepe Belediyesi tarafından yapılan ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği park, görkemli bir törenle açıldı.

Kıbrıs Milos Park Homes'ta yaşam Kasım'da başlıyor!

Kıbrıs emlak sektörünün özel projelerinden Milos Park Homes'ta inşaat tüm hızıyla sürüyor. Daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için artık son üç konut kaldı. İşte Kıbrıs Developments projesinin detayları..

KKTC'ye Su Temini Projesi, Kıbrıs Türklerine mi verilecek?

Türkeş, yaptığı yazılı açıklamada, Kıbrıs konusundaki gelişmelerin ele alındığı 8. Büyükelçiler Konferansı'ndaki konuşmasınının bazı medya kuruluşlarınca saptırıldığını ifade etti.

Geberit Türkiye bayileriyle buluştu Kıbrıs'ta buluştu!

Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu.

Kıbrıs Geçitkale'de Reis filmi için plato kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan “Reis” filminin çekimleri Kıbrıs’ta yapılacak. Bu nedenle Geçitkale kasabasında küçük bir “Kasımpaşa” oluşturmak için inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Altınbaş Holding kıbrıs yatırımları Haberi

Altınbaş Holding kıbrıs yatırımları


Altınbaş Holding, 2017 yılına önemli yatırım kararlarıyla girdi. Grup, bu yıl sağlık, mücevher ve enerji sektörlerinde planladığı yatırımlara 350 milyon dolarlık bütçe ayırdı. Ayrıca Kıbrıs'ta bir otel yatırımını da gündemine aldı. Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, "Bu yıl yatırımlarla var olanları güçlendirme yılı olacak. Agresif bir büyüme yılı olmayacak" diye konuşuyor. 


Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding, 2017 yılında mevcut sektörlere ek olarak sağlık alanında hastane yatırımını devreye alacak. 350 milyon dolarlık yatırım planıyla hareket eden grup, 7 milyar TL olan cirosunu ise bu yıl yüzde 15 artırmayı hedefliyor. Altı kardeşin yönetim kurulunda yer aldığı ve dönüşümlü olarak her beş yılda bir yönetim kurulu başkanlığını bir kardeşin üstlendiği Altınbaş Holdingde şu...