05 / 05 / 2024

altınboynuz turizm ayvansaray otel projesi

altınboynuz turizm ayvansaray otel projesi

Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesi 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak. Yenileme alanında yapılan otel projesi 132 odalı olacak...

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 100.000.00 TL sermaye bedeli ile Mazlum Altınay tarafından kuruldu.

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Meral Aras ve Ahmet Şevki Altın ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Lovest Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lovest Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıaltın tarafından kuruldu.

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Klasik Cafe Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Klasik Cafe Turizm  Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın,Ehsan Zamanlou, Erdem  Selvi tarafından kuruldu.

altınboynuz turizm ayvansaray otel projesi Haberi

altınboynuz turizm ayvansaray otel projesi


Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesinde ince işçilikler devam ediyor. Proje alanında daha önce 2-3 katlı konut, tek katlı işyerleri ve spor kulübü yer alıyordu.


Yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra inşaat başladı. Projenin şu an dış cephe ve ince inşaat işlemleri yapılıyor. Altın Boynuz Ayvansaray otel projesi 132 odalı olarak planlandı.


4 bloktan meydana gelen otel projesinde konferans ve toplantı salonları, restoran, çamaşırhane, kuaför salonu, kapalı havuz ve kapalı otopark gibi üniteler buluuyor. 


Altın Boynuz otel projesi 2 bin 769 metrekare alana sahip. Projenin toplam inşaat alanı 10 bin 189 metrekare olarak belirlendi. 5 yıldızlı otel 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak.




Gülcihan...