05 / 05 / 2024

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim 

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim 

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ridha Daw. Albo Hayder tarafından kuruldu.

Amerika'da mortgage faizinde düşüş altıncı haftada devam ediyor...

Amerika'da uygulanan 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste altıncı haftasında gerileme kaydetti. Yapılan açıklamada, sabit faiz ile 30 yıl vadeli ortalama kaydedilen mortgage oranı 19 baz puan azalma ile yüzde 7,03'e kadar indi. İşte haberin ayrıntıları...

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilfuza Khudoyberganova tarafından kuruldu.

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kocaman tarafından kuruldu.

Bebek Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bebek Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Bebek’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile T. Mükemmel Sarımsakcı tarafından kuruldu.

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Fırıncılar isyanda! Ekmekte fiyat karmaşası devam ediyor!

Ekmek fiyatlarında son günler bir kargaşa yaşanıyor. Fırıncılar maliyetlerin arttığını söyleyerek isyan ederken, valilikler ise ekmeğe henüz zam yapılmadığına dair açıklamalarda bulunuyor. Peki ekmek fiyatları ne kadar? Fırıncılar ne istiyor?

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Beklenen pide fiyat açıklaması geldi!

Ramazan ayı yaklaşırken, pide fiyatları merak uyandırdı. Vatandaşlar pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu’ndan açıklama geldi. İşte detaylar!

Altıncılar bu haber size... İslam Memiş durdu durdu ama sonunda tarihi verdi

Altına yatırım yapan vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Altın fiyatlarında yaptığı nokta tahminlerle bilinen İslam Memiş de dikkat çeken bir tarih verdi.

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Ekmek fiyatları hakkında açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının 8- 10 TL’ye kadar yükseleceği iddialarını yanıtladı.

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim  Haberi

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim 

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ridha Daw. Albo Hayder tarafından kuruldu.

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu: 
TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto,etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar...