11 / 05 / 2024

altındağ 6 sağlık merkezi inşaatı

altındağ 6 sağlık merkezi inşaatı

Altındağ Belediyesi'nin inşaatını tamamlayarak düzenlemelerini yaptığı 6 sağlık merkezinde son rötuşlar yapılıyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Elinizi çabuk tutun en az 2 kat maaş verilecek! Sağlık Bakanlığı personel alımında sona yaklaşılıyor! İşte son tarih!

Sağlık Bakanlığı personel alımı pek çok kişi tarafından merakla takip ediliyor. Personel alımlarında sona gelindi. İşte detaylar!

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Türkiye Finans'tan sağlık çalışanlarının konut kredisi ödemelerine 6 ay öteleme! 

Türkiye Finans, koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına destek paketi hazırladı. Pakette, sağlık çalışanlarının devam eden konut kredileri 6 ay ötelenecek...

Sağlık Bakanlığı’nda 2 milyon liralık tadilat!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlığın merkez ve taşra birimlerinde tadilat dekorasyon ve çevre düzenlemesi karşılığında toplam 1 milyon 860 bin 284 TL ödendiğini söyledi.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

altındağ 6 sağlık merkezi inşaatı Haberi

altındağ 6 sağlık merkezi inşaatı

Altındağ Belediyesi'nin inşaatını tamamlayarak düzenlemelerini yaptığı 6 sağlık merkezinde son rötuşlar yapılıyor. İlçenin ihtiyaçlarını gidermek için yatırımlarını sürdüren Altındağ Belediyesi, valilikle imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi için düğmeye bastı. 6 merkezin inşaatını tamamlayan belediye, merkezlerin çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor. İlk etapta Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahallelerinde yapımına başlanan aile sağlığı merkezlerinin inşaatlarında son rötuşlar devam ederken, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çevre düzenlemesinin bitmesiyle açılışların yapılacağını ifade etti. Tiryaki, "Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşabilmesi için bu merkezlerden yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


Akşam...