30 / 04 / 2024

altındağ gecekondu

altındağ gecekondu

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Altındağ'da park alanında gecekondu temizliği!

Altındağ Belediyesi, 7 dev parkın daha yapımı için ilk aşamayı tamamladı. İhale süreci biten parkların yapımında düğmeye basan Altındağ Belediyesi, inşaatların başlaması için bölgede gecekonduları yıktı.

Altındağ Belediyesi yapılacak 7 parkın kenarındaki gecekonduları yıktı!

Altındağ Belediyesi, 7 dev parkın yapımı için ilk aşamayı tamamladı. İhale süreci biten parkların yapımında düğmeye basan Altındağ Belediyesi, inşaatların başlaması için bölgede gecekonduları yıktı.

Altındağ'da viran gecekondular bir bir yıkılıyor!

Başkent Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şu ana kadar 30 binden fazla gecekonduyu yıkan Altındağ Belediyesi, çalışmalar kapsamında 100 gecekonduyu daha yıktı.

Altındağ'da 10 noktada inşaat çalışmaları devam ediyor!

Altındağ'daki gecekondu düzenine son veren ve gerçekleştirdiği 10 farklı noktadaki kentsel dönüşüm çalışmaları ile Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, toplu konut projelerine devam ediyor...

Altındağ'da 30 bine yakın gecekondu yıkıldı!

Göreve geldiği günden itibaren Altındağ' da 30 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, kaçak yapılara karşı özverili mücadelesini devam ettiriyor...

Altındağ'da 6 gecekondu daha yıkıldı!

Plevne Mahallesi'nde bu yıl içinde 250 gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Gecekondu Şube Müdürlüğü, mahalledeki Aydos Sokak üzerinde bulunan ve yeşil alanda kalan 6 gecekondunun yıkımını da gerçekleştirdi...

Ankara Altındağ'da 880 gecekondu yıkıldı!

Altındağ’da kentsel dönüşümün en önemli durağı olan ve geçirdiği değişimle tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çeken Çinçin bölgesinde sıra 4’üncü etaba geldi.

Altındağ Çinçin'de 70 gecekondu yıkıldı!

Altındağ’ın genelinde olduğu gibi, Çinçin bölgesinde de kentsel dönüşüm çalışmaları yasal çerçeve doğrultusunda devam ediyor. Görevlerinin başında olan Altındağ Belediyesi ekipleri, Çinçin bölgesindeki yıkım çalışmalarını kararlı adımlarla sürdürüyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüme elektrik kesintisi!

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkacağını daha önce duyurduğu ve anlaşmaya vardığı Sakarya Mahallesi’ndeki gecekondu sahiplerine, taşınmaları için bayram sonuna kadar süre verdi.

Ankara Altındağ Belediye binasının bir bloğu yıkıldı!

Altındağ’da göreve geldiği günden itibaren 45 bin civarında gecekondu yıkan, Altındağ’ın çehresini baştan aşağı değiştiren Başkan Tiryaki, belediye binasınıda yıktı.

Altındağ'da 45 gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da göreve geldiği günden itibaren 45 civarında gecekondu yıkan, ilçenin çehresini değiştiren Başkan Tiryaki, yıllardır 'yıkıldı, yıkılacak' denilen belediye binasını da yıktı.

Ankara Altındağ'da 40 binden fazla gecekondu yıkıldı!

Ankaralıların yoğun ilgisini çekerken Başkan Veysel Tiryaki'nin, "cazibe merkezi Altındağ" hedefine çok yaklaştığını bugün son bölümünü sunduğumuz yazı dizisi ile ortaya çıktı.

Altındağ'da 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki yıkım çalışmalarını tamamladı. 650 gecekonduyu yıkan Altındağ Belediyesi, park için ihale sürecini de tamamladı.

Altındağ Cinderesi’nde dönüşüm başladı!

Altındağ Belediyesi, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Bugüne kadar Altındağ’da kavgasız gürültüsüz 45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını da tamamladı.

Ankara Altındağ'da 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediyesi'nin Ulubey Mahallesi'nde sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında son olarak 650 gecekondunun yıkımı gerçekleştirildi

Altındağ Ulubey'de 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ’da 45 binden fazla gecekonduyu, kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ulubey Mahallesi’nde 2 ay gibi kısa bir zamanda 650 gecekondunun yıkımına imza attı.

Altındağ Belediyesi 32 mahellede yıkım gerçekleştirdi!

Her yıl binlerce gecekondu yıkıp Altındağ'ın yeniden yapılanmasının önündeki en büyük engeli kaldıran Altındağ Belediyesi, 2015 yılında da yıkımlara ara vermedi.

Ankara Altındağ'da dönüşüm devam ediyor!

Her yıl binlerce gecekondu yıkıp Altındağ'ın yeniden yapılanmasının önündeki en büyük engeli kaldıran Altındağ Belediyesi, 2015 yılında da yıkımlara ara vermedi.

Ankara Altındağ'da 2 ayda 2 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi"nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı.

altındağ gecekondu Haberi

altındağ gecekondu

MAG Business sayısına özel açıklamalar yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara'ya geldiği günden beri Altındağ'da yaşadığını belirterek “Altındağlılar ile birlikte Altındağ’da yaşıyorum. Altındağ’ı artık karış karış, sokak sokak biliyorum. Altındağlıları, onların taleplerini, ihtiyaçlarını ve önceliklerini çok iyi biliyorum. Öncelikli hedefim, Altındağ’ı her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak” dedi.



2017 yılında Altındağ Belediyesi ne gibi çalışmalara imza atacak ve öncelikleri neler olacak?


Her 15 günde bir gerçekleştirilen açılışlarla, başarılarla ve ses getiren yatırımlarla dolu bir yılı geride bıraktık. Her yeni yıl, yeni yatırımlar, yeni başarılar ve yeni heyecanlar demek… Altındağlılar için daha ne yapabiliriz, Altındağ’ın geleceği için başka neleri hayata geçirebiliriz? diye daha çok düşünmek demek… Biz de şimdiden bu heyecanı içimizde hissediyoruz. Ankara’ya geldiğim ilk günden beri...