18 / 05 / 2024

Altındağ kent projeleri

Altındağ kent projeleri

Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri'nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

16 asırlık tarihi İstanbul surları tehlike altında!

Mega kentİstanbul'un fethinin sembolleri arasında yer alan ve dünyanın en uzun tarihi eserleri arasında gösterilen İstanbul surları, 'istilacı' bitkilerin tehdidi altında.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Altındağ 40 bin gecekondudan arındı!

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Altındağ Hamamarkası projeleri 2017'de başlıyor!

Her sabah Altındağ’ın farklı mahallelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ekibiyle birlikte bu sefer de Hamamarkası’nı gezdi. 2017 yılında Hamamarkası’na yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Konyaaltı Kent Meydanı kaçak yapıların işgali altında!

Konyaaltı Kent Meydanı’ndaki bazı işletmeler neredeyse 100 katı büyüdü. Meydan kaçak, ruhsatsız ve imara aykırı bazı yapılarla adeta işgal altında.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

Altındağ'da 2 ayda 2 bin yıkım gerçekleşti!

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Ankara Altındağ'da 480 binanın yıkımı başladı!

BAŞKENT'te kentsel dönüşüm projesi kapsamında 480 binanın yıkım işlemi başladı. Altındağ ilçesine bağlı Önder Mahallesi Selçuk Caddesi üzerinde bulunan 480 mekruh bina yıkılmaya başlandı.

Altındağ kent projeleri Haberi

Altındağ kent projeleri

Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri'nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.  Karapürçek ve Ali Ersoy mahallelerine yapılan aile sağlığı merkezleri törenle hizmete açılırken, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar mahallelerine yapılan aile sağlığı merkezlerinin açılışları çok yakında gerçekleştirilecek törenlerle...