15 / 05 / 2024

altındağ konak yangın

altındağ konak yangın

Yangın, gece saat 04.30 sularında Ankara Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi, Hamamönü Sokağı'nda bulunan tarihi bir konakta, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi. 

1941 yılında bir emlakçının ilanı! 

1941 yılında  emlakçılar 'emlak alım satımı' başlığı altında kendi reklamlarını yapmak için gazetelere ilan veriyormuş. İşte 1941 yılında bir emlakçının ilanı...

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Altında balon sönüyor! Altın düşmeye devam ediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında balon sönüyor. Altın fiyatları 14 Mayıs gününden itibaren sert bir şekilde aralıksız düşmeye devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın kaç ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Ahmet Ercan üzerine basa basa konuştu! Altında fırın, pastane, pizzacı olan binalara şok uyarı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremlerin ardından uzmanlardan peş peşe gelen uyarıları bir yenisi eklendi. Prof. Dr Ahmet Ercan, altında fırın, pastane ve pizzacı bulunan binalara çok önemli uyarıda bulundu.

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!

FED'in faiz kararını açıklamasının ardından gram altında düşüş hız kazanırken, İslam Memiş fırtınanın döneceği tarihi paylaştı.

altındağ konak yangın Haberi

altındağ konak yangın

Başkent'te tarihi bir konakta çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede alevlere teslim olan konak, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Yangın, gece saat 04.30 sularında Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi, Hamamönü Sokağı'nda bulunan tarihi bir konakta, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede bütün konağı saran alevler, yan tarafta bulunan lokantanın çatısına da sıçradı. Yangını, o sırada devriye gezen polis ekipleri fark etti.


Polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale etti. Merpenle çatıya çıkan itfaiye erleri, alevleri kontrol altına aldıktan sonra konağın kapısını kırarak içeri girdi. Yangın, çevredeki diğer tarihi binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında yaralanan bulunmazken, birbirine komşu 2 konakta maddi hasar meydana geldi.


Polis ekipleri, şüpheli gördükleri bir şahsı gözaltına...