02 / 05 / 2024

Altındağ Konutları satış ofisi

Altındağ Konutları satış ofisi

Altındağ Konutları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Toplam 96 bin 477 metrekare kapalı alanı yer alan projede satışların bu ay içerisinde başlaması planlanıyor.

Altındağ Konutları nerede?

Teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Altındağ Konutları Kavuklar Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 3 bitişik blok halinde yükseliyor. Peki Altındağ Konutları nerede?

Altındağ Konutları ne zaman teslim?

Toplam 1.198 adet daireden meydana gelen Altındağ Konutları'nın blok alanı 66 bin 151 metrekare olarak belirlendi. Peki Altındağ Konutları ne zaman teslim edilecek?

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Altındağ Belediyesi'nden satılık arsa ve bina!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım tarihinde yapılacak.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

ABD’de yeni konut satışları tahminlerin altında kaydedildi!

ABD'de Şubat ayında yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin altında kalarak aylık yüzde 1,1 artışla 640 bin seviyesine yükseldi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

10 bin TL'nin altında satılan laptoplar... İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Dolar kurunun yükselmesiyle birlikte, pek çok ithal üründe olduğu gibi laptoplarında fiyatları yükseldi. Ama hala uygun fiyatı alınabilecek bir kaç laptop modeli bulunuyor. İşte 10 bin TL'nin altında satılan laptoplar

Altındağ Konutları satış ofisi Haberi

Altındağ Konutları satış ofisi

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Altındağ Konutları İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Proje 3 bitişik bloktan oluşuyor.


Altındağ Konutları satış ofisi ile 0232 435 46 46 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Satışları bu ay başlayacak olan proje 37 bin 879 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen İzmir Altındağ Konutları Kavuklar Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 2 bloğu 32 kattan, biri ise 19 kattan meydana geliyor. 


Bornova Altındağ Konutları'nın sosyal yaşam alanları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, spor alanları mevcut. Toplam 1.198 dairenin yer aldığı projenin konut bloklarının alanı ise 66 bin 151 olarak belirlendi. 


İzmir Altındağ Konutları iletişim

Tel: 0232...