29 / 04 / 2024

altındağ metro mu geliyor

altındağ metro mu geliyor

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

Altında alım fırsatı devam ediyor mu? Bu tarihe dikkat! Uzmanlardan peş peşe çok konuşulacak açıklamalar!

Bir tarafta 2023’ün başından bu yana yüzde 47 değer kazanan gram altın fiyatı, bir tarafta da ons altında dolar bazı yaşanan yüzde 6 seviyesindeki artış. Yurt içinde altının gram fiyatı rekor kırmayı sürdürürken, “Bu seviyelerden altın alınır mı?” sorusuna uzmanlar bir bir açıklama getirdi.

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Tüm İstanbul'un zemin kalitesini ve fay hatlarının geçtiği noktaları öğrenebileceğiniz İstanbul Jeoloji haritası yayınlandı. Siz de evinizin altında fay hattı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

2001 yılında metro inşaatı tünelinde göçük meydana gelmiş!

2001 yılında inşaatı süren Unkapanı-Yenikapı metro hattının 35 metrelik bölümünde göçük meydana gelmiş. Enkaz altında kalan 14 kişi kurtarılırken, iki kişi hayatını kaybetmiş ve 3 bina çökmüş.

Üsküdar'daki metro inşaatında binalar hasar gördü!

Geçtiğimiz hafta Gaziosmanpaşa'da, altında metro hattı inşaatı yapılan bir binanın yan yatmasının ardından benzer bir olay da Üsküdar'da meydana geldi.

Evinin altından metro geçene müjde!

Hükümet, gayrimenkulünün altından metro ve benzeri raylı sistem, üzerinden teleferik veya köprü geçen vatandaşlara kamulaştırma, tazminat ya da başka adlar altında ücret ödenmemesine ilişkin maddeyi torba yasaya ekledi.

Ankara Altındağ'a metro ve teleferik geliyor!

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

Rayiç bedel altında satış olur mu?

Rayiç bedel, 1319 sayılı Emlâk Vergisi Kanunu’nun 29’uncu maddesine göre belirlenen vergi değeri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tapu dairesinde rayiç bedel altında satış olur mu?

Tapuda emlak bedeli değerinin altında gösterilirse sorun olur mu?

Tapuda devir işlemi gerçekleşen taşınmaz mallar için gerçek alım satım değeri üzerinden binde 20 oranında harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapuda emlak bedeli değerinin altında gösterilirse sorun olur mu? İşte yanıtı..

Metsan Nexus ile metro evinizin, İstanbul elinizin altında!

Metsan Nexus projesi, "Metro evinizin altında, İstanbul elinizin altında" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Dairelerin 360 bin 592 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede peşinatsız ödeme yapılabiliyor.

Altındağ'da 6 gecekondu daha yıkıldı!

Plevne Mahallesi'nde bu yıl içinde 250 gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Gecekondu Şube Müdürlüğü, mahalledeki Aydos Sokak üzerinde bulunan ve yeşil alanda kalan 6 gecekondunun yıkımını da gerçekleştirdi...

Altındağ'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, Altındağ'da yapılaşmanın önündeki engelleri birer birer ortadan kaldırıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarının önümüzdeki dönem de devam edeceğini belirtti...

Konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında!

14 yıl önce Marmara Depremi ile ile bir kez daha Deprem gerçeğini hatırlamış olan Türkiye'de konut sektöründe hala problemler var. Türkiye'de konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında...

altındağ metro mu geliyor Haberi

altındağ metro mu geliyor

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi 


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'nın Elmadağ, Altındağ, Etimesgut, Yenimahalle, Sincan ve Polatlı ilçelerinde mitingler düzenledi. İlçelerdeki miting startını Elmadağ'da veren Başbakan Davutoğlu, Altındağ Siteler Kavaklar Meydam'nda yaklaşık 10 bin kişiye seçim otobüsü üzerinden seslendi. Mitingde Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Ali Babacan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve AK Parti Ankara milletvekili adayları hazır bulundu.

SİTELER'E METRO VE TELEFERİK 


Altındağ'daki siteler esnafının "Metro metro"diye slogan atmasıyla birlikte esnafa 4 müjde birden veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Belediye başkanımızla konuşacağım. Ankara'da metro olurda sitelere gelmeden o metro biter mi? Sitelerle biz gurur duyuyoruz. Sadece metro...