04 / 10 / 2024

altındağ Semt Hizmet Binası

altındağ Semt Hizmet Binası

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karapürçek Mahallesi’ndeki “Çok Kapsamlı Aile Sağlık Merkezi” ve “Semt Hizmet Binası” açıldı. Başkan Veysel Tiryaki: “Hizmet ihtiyacı neredeyse, biz oradayız” dedi.

Anadolu Grubu tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek bir çatı altında topladı!

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Altındağ Belediyesi'nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Ulus Anafartalar Caddesi’nde, Altındağ Belediyesi hizmet binasının karşısındaki bir inşaat nedeniyle kaldırımlar yürünemez hale geldi.

Sivrice Belediyesi'nin binası risk altında!

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Belediye binasının ocak ayında meydana gelen heyelan nedeniyle risk altında olduğunu, ancak imkânsızlıklardan dolayı aynı binada halka hizmet vermeyi devam ettiklerini söyledi.

Altındağ Belediyesi'nden imara uygun konutlar için teşvik!

Altındağ Belediye Meclisi'nden geçen karara göre; Önder ve Ulubey mahallelerinde konut yapacak olan müteahhitlerden, belediye hizmet bedeli olarak ücretlerde yüzde 50 indirim yapılacak.

Karapürçek Semt Hizmet Binası hizmete açıldı!

Altındağ Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan Karapürçek Semt Hizmet Binası, çevre mahallelerde oturan Altındağlılara kolaylık getirdi. Yeni hizmet binası, zabıta karakolu, temizlik noktası ve vergi salonu olarak işlev görüyor.

Altındağ’a 2 yeni yatırım!

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karapürçek Mahallesi’ndeki “Çok Kapsamlı Aile Sağlık Merkezi” ve “Semt Hizmet Binası” açıldı. Başkan Veysel Tiryaki: “Hizmet ihtiyacı neredeyse, biz oradayız” dedi.

Bornova Altındağ Koşukavak Mahallesi muhtarlık ofisi ne zaman tamamlanacak?

İzmir Bornova'ya bağlı Altındağ Koşukavak Mahallesi'ndeki muhtarlık ofisinin yeri, görenleri hayrete düşürüyor. Konteynerden yapılan muhtarlık ofisi 7 aydır yolun ortasında hizmet veriyor.

Altındağ Belediyesi hizmet binası yıkılıyor!

Ankara’nın Altındağ ilçesinde göreve geldiği günden itibaren 45 binden fazla gecekondu yıkan, ilçenin çehresini baştan aşağı değiştiren Başkan Veysel Tiryaki, sonunda belediye binasını da yıkıyor.

Karabük'te sağlık kurumları bir çatı altında toplanıyor!

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi ile ilgili bir çok kurumun bir çatı altında olacağını kaydetti.

Altındağ Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Altındağ’da Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı.Karapürçek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastalarını bekliyor.

Bayrampaşa Altıntepsi Semt Konağı hizmete açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Semt Konağı’nı vatandaşların hizmetine sundu. Verem Savaş Dispanseri, Aile Sağlığı ve Bilgi Merkezi olarak hizmet verecek olan Altıntepsi Semt Konağı Altıntepsi Mahallesi Filiz Sokak’ta törenle hizmete açıldı.

Altındağ'ın değeri arttı! En değerli semt Oran!

Başkent Ankara'da her geçen gün artan bina sayısı, konut fiyatlarını da artırdı. Geçtiğimiz Temmuz ayına baktığımızda konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Altındağ oldu.

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor!

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor. Alternatif Turizm Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği Başkanı Burhan Gümüşoğlu, Antalya'da alternatif turizm alanında hizmet veren işletmeleri birlik çatısı altında toplanmaya çağırdı...

altındağ Semt Hizmet Binası Haberi

altındağ Semt Hizmet Binası

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karapürçek Mahallesi’ndeki “Çok Kapsamlı Aile Sağlık Merkezi” ve “Semt Hizmet Binası” açıldı. Sağlık hizmetlerini Altındağlı vatandaşların ayağına getiren Başkan Veysel Tiryaki: “Hizmet ihtiyacı neredeyse,  biz oradayız” dedi.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sadece tarihe not düşmek amacıyla her zamanki gibi mütevazi bir açılış töreni gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tiryaki, Türkiye’de yaşanan son olaylar nedeniyle programın çok kısa tutulacağını da belirtti.


 “Altındağ 10 yıl öncesinin Altındağ’ı değil.”


Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin hemen hemen her ay açılış yaptığını, bunun sonucunda da Altındağlı vatandaşların bu tür mütevazı programlara alışkın olduğu söyledi.


Altındağ Belediyesi’nin kendisine kanunda verilen görevler dışında çok sayıda görev ve sorumluluk üstlendiğini belirten Başkan Tiryaki, Altındağ’ın 10...