02 / 05 / 2024

altındağda satılık gayrimenkul

altındağda satılık gayrimenkul

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ankara Altındağ Hacıbayram Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale tarihi 26 Aralık 2013 Perşembe, saat 12:00 olarak belirlendi.

Ankara Altındağ 'da satılık 8 adet gayrimenkul: 1 milyon 600 bin liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara Altındağ Sakarya(Oğuz) Mahallesi 'nde yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 20 Kasım 2013 tarihinde saat 16:00 ile 16:15 arasında gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ 'da satılık gayrimenkul: 2 milyon liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığı 'ndan: Altındağ Karapürçek Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkul 6 Ağustos 2013 tarihinde satışa çıkacak, gayrimenkulün muhammen bedeli iki milyon lira olarak belirlendi...

Ankara'da 42 adet gayrimenkul: 450 bin liraya!

Ankara'da bulunan 42 adet gayrimenkul 19 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Altındağ'da satılık gayrimenkul: 3 milyon 800 bin liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığından: Altındağ'da bulunan gayrimenkul 24 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Başkent Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı! Hemen bakın!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı Battalgazi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Ankara Altındağ'da 2.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 415 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den 32.5 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Yenimahalle ve Altındağ da bulunan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 524 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

altındağda satılık gayrimenkul Haberi

altındağda satılık gayrimenkul


Ankara Altındağ Hacıbayram Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulün muhammen bedeli 750 bin lira, geçici teminat bedeli ise 22 bin 500 lira olarak belirlendi. İhale 26 Aralık 2013 tarihinde saat 12:00 'de gerçekleştirilecek...




İlanı detaylı görüntülemek için