17 / 05 / 2024

altındağki okullar

altındağki okullar

Altındağ Belediyesi tarafından Beşikkaya Mahallesi’ne yapılacak olan lise binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı. Başkan Tiryaki, program başlamadan önce yanına gelen simitçi çocuğun tüm simitlerini satın alarak, davetlilere dağıttı.

Altında mayıs sinyali! Bu ay altın fiyatları ne olacak? İslam Memiş sır gibi saklanan o bilgiyi verdi!

Altın fiyatları düşecek mi? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılırken, İslam Memiş'ten sır gibi saklanan bilgiyi verdi. Altında mayıs sinyali geldi. Altın fiyatları bu ay nasıl olacak?

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

Türkiye’de her 3 kişiden biri yoksulluk riski altında!

TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre maddi ve sosyal yoksunluk oranı, 2021 yılında yüzde 18,1 iken 2022 yılında yüzde 16,6 oldu. Türkiye’de yaşayan fertlerin yüzde 32,6'sı ise yoksulluk veya sosyal dışlanma riski altında kaldı.

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

Altın fiyatları son açıklanan veriler sonrasında 13 ayın zirvesinden düşmeye başladı. Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın! 

Ekonomist İslam Memiş altında ilk kez öyle bir rakam verdi ki! Herkesin ağzı açık kaldı!

​​​​​​​Altın fiyatları ABD ÜFE rakamlarının beklentilerin altında açıklanmasından sonra hızla yükselişe geçti. Gram altın fiyatları bin 273 TL’nin üstüne çıkarak tarihi rekorunu kırarken, ons altın tarafında da 2048 dolara kadar yükseliş yaşandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fi

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Altında fırtına değil tsunami geldi! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 4 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareketine devam ediyor.  Gram altın öyle bir yükseldi ki, altında fırtına değil tsunami geldi. Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 4 Ocak 2023 altın fiyatları.

altındağki okullar Haberi

altındağki okullar

Her yıl okulların tadilat ve bakımı için belediye bütçesinden önemli bir pay ayıran, Altındağ’a 11 anaokulu, 16 Gençlik Merkezi kazandıran Altındağ Belediyesi, Altındağ’a yeni bir okul daha yapıyor.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliği yaptığı temel atma törenine, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Ak Parti Ankara milletvekili adayları Vedat Bilgin, Aydın Ünal, Neslihan Cenk, Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Ak Parti İlçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


BAŞKAN TİRYAKİ, SİMİTÇİ ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ

Başkan Tiryaki, program başlamadan önce yanına gelen simitçi çocuğun tüm simitlerini satın alarak, davetlilere dağıttı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan temel atma töreni, Altındağ Belediyesi Seymen Ekibi’nin coşku dolu gösterisi ve protokol konuşmaları...