08 / 07 / 2024

Altının yükselişi devam edecek mi

Altının yükselişi devam edecek mi

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın geçtiğimiz yılın sonunda 1000 TL'yi test etti. Peki yeniden yükseliş trendine giren gram altınla ilgili uzmanlar ne diyor? Altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte o açıklamalar...

Altının yükselişi nereye kadar sürecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye’de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının yükselişinin nereye kadar süreceği ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Altın yükselişe geçti! Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? Çeyrek altı ne kadar? 4 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın yükselişte! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 20 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Son zamanların en iyi yatırım aracı olan altında yükseliş devam ediyor. Rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Önceki gün 3 bin 990 liradan kapanan altından, hızlı bir hamle geldi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL?

Altın almak isteyenler için flaş bir uyarı geldi: Gram ya da çeyrek altın almayın! 

Altın almak isteyenler gram altın mı yoksa çeyrek altın mı almaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için flaş uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın es verdi, 'Bu fiyatın üzerinde sakın almayın' diyen İslam Memiş'ten 2 yeni seviye geldi! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında başı çeken gram altın yükselişine ara verdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın için 2 rakam verdi.

İkinci el araç fiyatlarında son durum nedir? Yükseliş tekrar başladı mı?

Otomobil piyasasında yaşanan yükseliş tarihi zirvelere kadar çıkmış durumda. Sürekli artan enflasyon, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ve otomotiv sektöründe yaşanan tedarik problemi araç fiyatlarını rekor düzeyde yükseldiğini kaydetti. Otomobil piyasasında fiyat yükselişi devam edecek mi?

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Ünlü ekonomistten, saç tıraşından enflasyon hesabı!

Dolar ve altının yükselişi devam ederken, çarşı pazardaki zamların da sonu gelmiyor. Giderek artan fiyatlara dikkat çekmek isteyen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez reel enflasyonu anlatmak için saç tıraşı hesabı yaptı.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

14 yıllık borsacı açıkladı! Halka arzlarda yükseliş trendi devam edecek mi?

Borsa güne yükselişle başlarken son halka arzlardaki son durum da merak ediliyor. 14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda halka arzlarda yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğini açıkladı.

Altının yükselişi devam edecek mi Haberi

Altının yükselişi devam edecek mi

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altında sular durulmuyor. Uzmanlar altınla ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda 'altın satmak için acele etmeyin' diyor.

Peki altının yükselişi devam edecek mi? Uzmanlar altın fiyatları ile ilgili neler diyor? Altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte o açıklamlar....

Posta'dan Hülya Çaylak'ın haberine göre, geçtiğimiz senelerde yaşanan küresel ticaret savaşlarından sonra başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi, yatırımcıları, güvenli liman olan altına yöneltmişti. 

2022 yılında ise pandeminin sona ermesiyle daha yatay bir seyir izleyen altın, küresel ekonomideki sorunların sürmesi sebebiyle yeniden yükselmeye başladı. Dün gram 966 TL'yi, ons altın (31.1 gram) da 1.868 doları gördü. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar, 2022 yılının sonunda gram altında 1.450 TL'nin görülebileceğini dile getiriyor.