10 / 05 / 2024

Altınokta İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi adres

Altınokta İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi adres

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Altınokta Körler Derneği Manisa Şubesi tarafından hizmete sokulan Altınokta Dr. İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Türkiye altın rezervinde dünyada kaçıncı sırada yer alıyor?

Son zamanda art arda rekorlar kıran altın, özellikle Türk halkı tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre, sadece parasını korumak isteyenler halk değil ülkeler de altın rezervlerini fazlalaştıracak ekonomik krizlere karşı kendilerini güvence altına almaktalar.

Bankada parası olanlara kötü haber! Mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü!

Mevduat faizindeki artışın ardından bankaların bilanço düzeltme çabalarının etkisiyle mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 400 baz puanın altına geriledi!

Yeni ekonomi yönetiminin fiyat istikrarını sağlamaya yönelik adımları kademeli olarak uygulamaya girerken, jeopolitik risklere rağmen Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 400 baz puanın altına düştü.

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

Deprem tehdidi altındaki İstanbul Türkiye’nin yarısını finanse ediyor!

Yılın ilk dokuz ayında merkezi yönetim bütçe gelirlerinin yarısı, beklenen büyük depremin tehdidi altındaki İstanbul’dan sağlandı. Geliri kendisine yapılan harcamanın da altında kalan 67 il ise bütçeye açık üretti.

İşsizlik yüzde 10'un altına düştü! Mayıs'ta istihdam 63 bin kişi arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, işsizlik yüzde 10'un altına düştü. İşte o rakamlar...

Türkiye'nin risk primi 500 puanın altına düştü: Dolar, Euro, gram altında son dakika! 

Borsa, yeni kabine sonrası haftaya yüzde 2'nin üzerinde primle başlarken, yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Türkiye'nin CDS'i ise, 500 puanın altına indi ve seçim öncesine döndü. İşte dolar, Euro, gram altında son dakika gelişmeleri... 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Kritik veri sonrası altın yeniden tırmanışta! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatı ne kadar oldu?

ABD’de işsizlik maaşı başvurularının beklentilerin üzerinde artmasının ardından uluslararası borsalarda altın yeniden yükselişe geçti. Dün 2 bin doların altına gerileyen altın, kritik veri sonrası yeniden 2 bin 11 dolara kadar tırmanış gösterdi.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın bugün ne kadar? Altın düştü mü yoksa yükseldi mi? 8 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika! Pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı gram altın bugün ne kadar? Altın düştü mü yoksa yükseldi mi? İşte 8 Nisan 2023 altın fiyatları...

Altında resmen tüm ipler koptu! Son dakika altın fiyatlarını görenin nefesi kesildi! İşte 29 Mart 2023 altın fiyatları

Altında resmen tüm ipler koptu. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını görenlerin adeta nefesi kesildi. Peki altın fiyatları 29 Mart Çarşamba günü ne kadar oldu?

Altınokta İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi adres Haberi

Altınokta İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi adres

Altınokta Dr. İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.  Programda açılış konuşmasını yapan Altınokta Körler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Arif Zengin, merkezin açılışına katılan tüm katılımcılara teşekkürlerini ifade ederek, “Merkezimiz engelli bireylere her türlü hizmeti verilebilecek bir kültür ve eğitim merkezidir” dedi. Zengin’in ardından söz alan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise, merkezin açılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ifade etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleriyle birlikte dernek üyeleri, merkezin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından merkezi gezen protokol üyeleri,...