27 / 04 / 2024

Altınoluk ulaşım

Altınoluk ulaşım

Kazdağları'nın Ege Denizi' yle buluşan noktasında bulunan, 30 kilometrelik sahil şeridine sahip Altınoluk, Türkiye' nin önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor. Altınoluk yazın 20 ilden daha kalabalık bir mahalle.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Altın yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

29 Haziran Perşembe günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bayram öncesi rekor seviyeye ulaşan altın fiyatları bugün de merak ediliyor. Altın bugün yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 altın fiyatları.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Ulaşım planını onaylamayan belediyenin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır mı?

Ankara Ulaşım Ana Planı konusunda bir açıklama yapmamasını eleştiren Nazlıaka, konuyu TBMM’ye taşıdı. Nazlıaka, “Ana Ulaşım Planı’nı onaylamayan belediye yönetiminin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır” dedi.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Oktay İncesu tarafından 30 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım!

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgisi kapsamında proje, Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor. İş Altınhas İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 160 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Altınoluk ulaşım Haberi

Altınoluk ulaşım

Yazları 300 bin kişiyi ağırlayan, Büyükşehir Yasası dolayısıyla kapatılan Balıkesir'in Altınoluk beldesi, 57 yıl sonra mahalleye dönüştü. Yazları 300 bin kişiyi ağırlayan Altınoluk Mahallesi, "mevsimlik sakinleri" ile 20 ilin nüfusunu geride bırakıyor.


Kazdağları'nın Ege Denizi'yle buluşan noktasında bulunan, 30 kilometrelik sahil şeridine sahip Altınoluk, Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor.


Kışın 20 bin civarında olan Altınoluk'un nüfusu, yaz aylarında gelen tatilcilerle 300 bin kişiyi buluyor. Bölgedeki otel, motel, pansiyon ve yazlık konutlar, okulların tatile girmesinden sonra yüzde 90'ın üzerinde doluluğa ulaşıyor.


Altınoluk, yaz aylarında 300 bine ulaşan nüfusuyla, Bartın (189 bin), Ardahan (102 bin), Iğdır (190 bin), Yalova (220 bin), Karabük (230 bin), Kilis (128 bin), Bilecik (208 bin), Bingöl (265 bin), Bolu (283 bin) gibi 20 ili geride bırakıyor.


1957 yılında...