04 / 05 / 2024

Altınoran Ankara açık adresi

Altınoran Ankara açık adresi

Sinpaş Altınoran indirimli daire fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran projesinde Çadır Günleri bugün başladı...

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar rakamlar karşısında ağzı açık kaldı.

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Ons altın mart 2022'den bu yana ilk kez 2020 dolara yükseldi. Ons altından aldıpı destekle altın ve altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan da olmayan da şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Altın yatırımcıları ve altını olan vatandaşlar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla araştırıyor. Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan olmayan herkes şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Altın dehası İslam Memiş gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun

Altın fiyatları bugün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçerken, Altın dehası İslam Memiş, gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun.

Altınoran Ankara açık adresi Haberi

Altınoran Ankara açık adresi


Altınoran Evleri projesi, Sinpaş Yapı tarafından Ankara Çankaya'ya bağlı Oran bölgesinde yer alıyor. Sinpaş Altınoran projesinin meydan alanında Çadır Günleri 10-11-12 Mart tarihlerinde gerçekleştiriliyor.


250 adet hemen teslim dairenin satışına özel kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 30 indirim sunuluyor. İndirim kampanyası 26 Mart'a kadar sürecek.



Sinpaş Altınoran indirimli daire fiyatları 2017!


Sinpaş Altınoran Evleri'nde 1+1'lerin liste fiyatı 443 bin 300 TL'den başlarken, yüzde 30 indirimle 321 bin TL'ye düşüyor. 2+'lerde ise fiyatlar 787 bin 200 TL'den, 570 bin TL'ye düşüyor.


Sinpaş Altınoran projesinde 2+1 dairelerin satışları yalnızca Kule etabında devam ediyor. Altınoran Kuleler, Mayıs 2018 yılında teslim ediliyor.


Sinpaş Altınoran projesinde şirket bünyesinde 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Bu ödeme seçeneğinde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.


1+1'den, 6+1'e kadar konut tiplerinin yer aldığı...