05 / 05 / 2024

Altınoran ulaşım

Altınoran ulaşım

Hızla yapımı süren ve Ankara’nın en büyük yaşam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran’da satışlar devam ediyor. Başkent’e pek çok ilki getiren Altınoran, home office satışını da ilkler listesine ekliyor.

Altınoran’da Home Officeler’in ön taleple satışına başlandı!

Hızla yapımı süren ve Ankara’nın en büyük yaşam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran’da satışlar devam ediyor. Başkent’e pek çok ilki getiren Altınoran, home office satışını da ilkler listesine ekliyor.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Altın yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

29 Haziran Perşembe günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bayram öncesi rekor seviyeye ulaşan altın fiyatları bugün de merak ediliyor. Altın bugün yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 altın fiyatları.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

Altınoran 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Altınoran Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Ulaşım planını onaylamayan belediyenin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır mı?

Ankara Ulaşım Ana Planı konusunda bir açıklama yapmamasını eleştiren Nazlıaka, konuyu TBMM’ye taşıdı. Nazlıaka, “Ana Ulaşım Planı’nı onaylamayan belediye yönetiminin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır” dedi.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Altınoran ulaşım Haberi

Altınoran ulaşım

Son dönemde yaşam tarzı olduğu kadar gayrimenkul yatırımlarında da ön sıralara yükselen Home Office’lerin, Altınoran kulelerinde ön taleple satışına başlandı. Sinpaş Yapı, kredi kullanmak istemeyen yatırımcılar için hazırladığı 48 aylık ödeme planı ile de fırsatlarını çoğaltıyor. 

40 yıllık tecrübesini, şirketin temellerinin atıldığı şehir olan Ankara’ya taşıyan Sinpaş Yapı, bugüne dek özel sektör tarafından geliştirilen en büyük konut projesini Ankara’da hayata geçirirken, pek çok ilki de Ankara’ya taşıyor.

Çankaya Oran’da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Başkent’in geleceğe dönük modern yüzü olmayı hedeflerken, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor. 

Altınoran’da yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen...