04 / 05 / 2024

Altınordu ayışığı otopark projesi

Altınordu ayışığı otopark projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Doların rotası oluşturuldu! 6 ay içinde yer yerinden oynayacak! Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak

Döviz analistlerinden yeni dolar tahmini geldi. Gelecek altın ay içinde Tükrk lirasının yaklaşık yüzde 12 değer kaybetmesi beklenirken doların da rotası oluşturuldu. Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak...

Altında ayı sezonu sürecek mi? Milyonlar gözünü 2023'e çevirdi! Hemen öğren!

Milyonlarca yatırımcının gözdesi olan altının 2022’yi nasıl tamamlayacağı ve 2023’te yönünün ne olacağı merak ediliyor. Peki altın artacak mı piyasalar ne durumda? İşte detaylar…

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

TMO 150 bin ton alım gerçekleştirdi!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ağustos ayında başladığı fındık alımlarına devam ediyor. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, 48 noktada alım yapan TMO'nun yaklaşık 150 bin ton fındık aldığını açıkladı.

Altın ayıları kış uykusuna yatmayacak!

Altın fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar altını bekleyen gelecek konusunda oldukça endişeli. Pek çok kişi altın hakkında yapılan açıklamaları yakından izliyor. Peki, altında yaşanan hafif toparlanma tehlikeyi tamamen ortadan kaldırdı mı? İşte ayrıntılar...

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Altınordu ayışığı otopark projesi Haberi

Altınordu ayışığı otopark projesi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu'da Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgede incelemede bulunarak müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Projenin ihalesinin yapılıp, müteahhit firmanın çalışmalara başladığını belirten Başkan Enver Yılmaz, 2 ay gibi bir süreçte üstyapısı ve görselleriyle projeyi hizmete sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

AYIŞIĞI YENİ BİR MEYDAN VE OTOPARK ALANI OLACAK

Altınordu’da uzun süre düğün salonu olarak hizmet veren ve kullanım ömrünü tamamladığı için bir süre önce yıkılan düğün salonunun yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yeni projenin çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. Alanda incelemede bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimizin en önemli sorunlarından biri şehir meydanı, miting alanı, büyük programların ve fuarların yapılmasına uygun bir alanın olmayışıydı. Bazı caddeleri trafiğe kapattıktan sonra otopark ihtiyacı daha da artmıştı. Bu ihtiyacın karşılanamaması da...